Дашівська громада

Вінницька область

Розпочинається проект Zero Waste School, який навчить школярів та вчителів через неформальне навчання впровадити культуру сортування відходів у своїй школі, громаді

Дата: 01.03.2018 11:48
Кількість переглядів: 1033

Фонд Кличко разом з Coca-Cola Foundation та компанією Coca-Cola підтримують глобальну мету “Світ без відходів” (World without Waste). Тому вони започатковують проект Zero Waste School, який навчить школярів та вчителів через неформальне навчання впровадити культуру сортування відходів у своїй школі, громаді, а згодом і в світі. Проекту допоможе учасникам зрозуміти важливість їхньої участі у громадському житті та співпраці всередині громади.

Програма складається з кількох етапів:

  1. Під час тренінгу Active Citizens команди навчаться взаємодіяти всередині місцевих громад, вести перемовини та домовлятися, опанують шляхи вирішення складних ситуацій та методи комунікацій.

  2. Пройдуть практичний семінар із управління проектами, складуть план реалізації власного проекту, навчаться прогнозувати ризики, комунікувати зі стейкхолдерами та ЗМІ.

  3. Дізнаються, як залучати фінансування для розвитку громад.

  4. Познайомляться з відомими громадськими активістами, які розкажуть, як долати перешкоди, що траплятимуться на шляху. Також на них чекатимуть зустрічі з лідерами думок зі сфери екології, які поділяться професійним досвідом.

Після завершення першої частини проекту учасники проведуть дводенний тренінг для школярів, батьків та шкільного персоналу, де навчать їх бути активними громадянами, правильно сортувати сміття (метал, папір та пластик), а також як на цьому заробляти кошти на потреби їхньої школи та громади.

Асоціація міст України запрошує школи, в яких освіту здобувають більше 200 учнів, долучитись до проекту Zero Waste School, оскільки цей він є корисним як для окремого закладу освіти, так і для всієї громади.

Реєстрація триває до 18 березня 2018 року.

Умови участі 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь