Дашівська громада

Вінницька область

Social Impact Award: конкурс для соціальних підприємців-початківців

Дата: 22.03.2018 14:26
Кількість переглядів: 832

Фото без опису

Українська Соціальна Академія – єдиний в Україні оператор Social Impact Award, розпочинає перший набір на навчально-конкурсну програму. До участі запрошуються молоді особи, віком від 17 до 25 років, які хочуть познайомитись з соціальним підприємництвом, мають ідею соціального підприємства або ж хочуть масштабувати свій соціальний бізнес.

Social Impact Award –  річна програма з освітнім циклом і конкурсом соціальних бізнесів на ранніх етапах. Фіналісти конкурсу обираються журі на основі поданих заявок і візьмуть безкоштовну участь в 3-х місячній інкубаційній програмі. Там разом з експертами та наставниками фіналісти будуть працювати над реалізацією бізнес-плану. Три найкращі проекти за результатами інкубаційної програми отримають грошову премію у розмірі 1500 євро і поїздку на зустріч переможців SIA в Грузії. Заявка на конкурс відкриється 14 березня.

Етапи Social Impact Award

Першою масштабною подією в рамках SIA буде «День відкритих дверей», 13 березня,  де ви дізнаєтесь більше про Social Impact Award та Школу соціального підприємництва УСА, познайомитеся з поняттям «соціальний бізнес», як він працює і з чого почати його реалізацію, вивчите досвід успішних підприємців – випускників програм УСА, які розкажуть про свої стратегії успіху. Чекаємо тебе на «Дні відкритих дверей» 13 березня, для участі необхідно заповнити онлайн-форму.

Наступний етап – це тематичні воркшопи та мітапи, де ви дізнаєтесь про ефективні інструменти для: пошуку бізнес ідей, старту власної справи, бізнес моделювання, фінансового планування, комунікацій, маркетингу та іншого. У вас буде змога надихатися успішними історіями та задавати питання професіоналам, які повірили в свою ідею та розвивають бізнес в Україні. Цей етап триватиме з 21 березня по 26 травня по середам та суботам.

Після цього відбудеться зустріч журі, де відберуть 15 проектів-фіналістів, які переходять на літню інкубацію (червень-серпень). Там їх чекатиме професіоналізація та ріст як проектних заявок так і команд. На цьому етапі кожна команда матиме змогу зняти 1,5 хвилинний відеоролик про свій проект. Протягом вересня 2018 року українці голосуватимуть  для визначення найкращого відеоролика.

У жовтні відбудеться Форум соціальних підприємців, де найперспективніші 10 команд презентуватимуть свій проект соціального бізнесу перед членами експертного журі та гостями. Тут визначаються три переможці, які у листопаді відвідають міжнародну зустріч SIA SUMMIT в Грузії. На саміті вони представлять свій проект разом з переможцями з 20 країн.

Місце проведення заходів: Українська Соціальна Академія, вул. Стрілецька 7/6, Київ

У разі виникнення запитань звертайтесь до регіонального координатора Social Impact Award Іванки Бедь:  ivanka.bed@socialimpactaward.com.ua

Слідкуй за анонсами на: https://www.facebook.com/socialimpactawardukraine/https://www.facebook.com/UkrSocAcademy/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь