Дашівська громада

Вінницька область

Прийми участь у національному телепроекті "Нові Лідери"

Дата: 27.03.2018 23:23
Кількість переглядів: 1283

Фото без опису

 

У проекті може взяти участь кожен, хто проявив/ла (або готовий/ва себе проявити) у суспільно-значущій сфері, як на регіональному, так і на загальнонаціональному рівні. Учасниками можуть бути громадяни України, віком від 25 років, які не є керівниками центральних органів виконавчої влади України; не були (не є) обраними народними депутатами України;

У заявці на участь обов'язково має бути задекларована Програмна Мета, і що конкретно він/вона готовий/ва зробити для її досягнення вже зараз.

Проект стартує 12 березня 2018 року і проходитиме у чотири етапи. Вибори переможців будуть здійснювати Зареєстровані Виборці, Виборчий Комітет, а також і телеглядачі у телевізійній частині проекту. 

1. РЕЄСТРАЦІЯ (12.03.2018 – 30.04.2018)

Для того, щоб зареєструватися на сайті NOVILIDERY.COM  і стати Лідером проекту, потрібно заповнити Анкету. Потенційний Лідер повинен/повинна відповідати вимогам проекту, а також погодитися з нормами Кодексу поведінки Лідера і виконувати їх. 

Усі, хто хоче проголосувати за Лідерів і визначати, хто з них пройде до наступного етапу проекту, так само мають зареєструватися на сайті NOVILIDERY.COM, але не як Лідери, а як Виборці.

На підтримку своєї суспільно-значущої програми, яку вони планують реалізувати, зареєстровані Лідери можуть почати агітаційну кампанію і залучати до проекту людей, у голосах яких вони зацікавлені. 

Реєстрація Лідерів закінчується 30.04.2018. Реєстрація Виборців триває протягом усього проекту.

2. ПЕРШЕ ГОЛОСУВАННЯ. ВИБІР СОТНІ ЛІДЕРІВ (1.05.2018 – 31.05.2018)

Зареєстровані Лідери можуть проводити активну агітаційну кампанію, заохочувати людей підтримати їхню програму і зареєструватися на сайті як Виборці.

Зареєстровані Виборці протягом цього місяця голосують за Лідера, якого/яку вважають найкращим/щою. Проголосувати можна лише один раз, тому вибір необхідно робити усвідомлено і відповідально. 

30 травня голосування припиняється. П’ятдесят Лідерів, які отримають найбільшу кількість голосів Зареєстрованих виборців, перейдуть до наступного етапу проекту. 

31 травня Виборчий Комітет проекту визначає інших п’ятдесят Лідерів, які вийдуть у наступний етап. 

Виборчий Комітет складається з 10 членів, яких обрали представники Громадської Наглядової Ради проекту. 

3. ДРУГЕ ГОЛОСУВАННЯ. ВИБІР ДЕСЯТКИ НАЙКРАЩИХ (1.06.2018 – 7.09.2018)

Упродовж трьох місяців сто Лідерів ведуть активну діяльність із реалізації своїх програм і готуються до їхньої презентації. На сайті NOVILIDERY.COM з’являється можливість приєднатися до команди того чи іншого Лідера. Також Лідери можуть шукати і залучати спонсорів (юридичної та фінансової відповідальності за цю діяльність проект “Нові лідери” не несе). 

На цьому етапі починає свою роботу Онлайн-Університет Лідерів.

Протягом усього проекту холдинг StarLightMedia ближче знайомитиме українців із учасниками проекту «Нові лідери» і надаватиме їм медійну підтримку (в ефірі новин на каналах ICTV та СТБ вийде по одному сюжету про кожного Лідера; у програмі “Ранок у великому місті” щотижня виходитиме дайджест про перебіг проекту; просування проекту і його учасників на сайті NOVILIDERY.COM і в соціальних мережах).

4-5 вересня відбудеться фінальне голосування. Сто Лідерів у студії телеканалу ICTV представлять свої програми і стан їхньої реалізації за три місяці проекту (онлайн-трансляція). 10 найкращих Лідерів обере Виборчий Комітет. 

Результати відбору будуть презентовані 10 вересня 2018 року у програмі «Свобода слова» на телеканалі ICTV. 

4. ФІНАЛЬНИЙ ТЕЛЕВІЗІЙНИЙ ЕТАП (жовтень – листопад 2018)

На каналі ICTV вийдуть у прямому ефірі випуски телепроекту "Нові лідери".

На цьому етапі участь у голосуванні за Лідерів і вирішенні їхньої подальшої участі у проекті братимуть лише телеглядачі СМС-голосуванням. 

За підсумком глядацького голосування наприкінці Суперфіналу переможець/ниця проекту “Нові лідери” отримаєгрошовий приз


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь