Дашівська громада

Вінницька область

Дашівська ОТГ пройшла відбір в конкурсі Екоклубу

Дата: 02.04.2018 16:51
Кількість переглядів: 941

У середині травня Екоклуб вирушить у навчальну поїздку містами Західної України. Її мета – показати ініціативним громадам кращі приклади енергоефективності, які вони можуть впровадити у себе.

Взяти участь у поїздці виявили бажання 145 представників(ць) об’єднаних територіальних громад та малих міст. Екоклуб проаналізував усі надіслані анкети та відібрали 20 учасників.

Переможці за результатами відбору: Дашівська ОТГ, м. Чортків, Карашинська ОТГ, Новоукраїнська ОТГ, Колиндінська ОТГ, Демидівська ОТГ, Шишацька ОТГ, Біляївська ОТГ, м. Дубно, Галицинівська ОТГ, Берездівська ОТГ, Асоціація органів місцевого самоврядування Чернівецької області «Агенція розвитку громад Буковини», Глибоцька ОТГ, ОТГ Асканія Нова, Дубівська ОТГ, м. Скадовськ, м. Збараж, м. Бахмут, м. Турка, м. Коростень.

Активісти відвідають об’єкти, що є кращими прикладами енергоефективності та «зеленої» енергетики. Навчання включатиме розповіді про зміни в енергетичному секторі в Україні за останні 3 роки, можливості співпраці громад з Держенергоефективності, організаційні методи стимулювання енергоефективних рішень на місцях та технічні особливості проектів у сфері енергоефективності та відновлюваних джерел енергії.

Учасники відвідають: вітрову та сонячну електростанції у Львівській області; місця вирощування енергетичної верби та ЛЕD-освітлення на сонячних панелях у Волинській області; кооператив в с. Лосятин, міні-ГЕС та котельню на пелетах в Хмельницькій області.

За результатами туру Екоклуб спільно з ОТГ чи містом створить прибутковий енергетичний кооператив.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь