Дашівська громада

Вінницька область

Працівники психологічної служби області взяли участь у засіданні п’ятої сесії «Professional-студії»

Дата: 18.04.2018 15:50
Кількість переглядів: 1044

Фото без опису

Навчально-методичний Центр психологічної служби системи освіти Вінницької області провів засідання п’ятої сесії «Professional-студії» працівників психологічної служби області на тему «Психодраматичні техніки в груповій та індивідуальній роботі».

«Сьогодні психодраматичні техніки успішно використовують практичні психологи навчальних закладів освіти, які мають відповідну освіту та практичний досвід. Весь рольовий тренінг, всі ігрові підходи в педагогіці виросли з класичної психодрами. Професійно правильно використовуючи її елементи, можна корегувати, навчати, виховувати і стимулювати особистісний ріст, а також моделювати майбутнє і відкривати в собі нові можливості», - зазначила координатор студії, методист Центру Вікторія Козачишина.

В теоретичній частині засідання учасники мали можливість ознайомитись з психодраматичними техніками: обмін ролями, дублювання, дзеркало та інші, що дозволяють осягнути стан іншої людини і поглянути на себе його очима та допомагають досліджувати приховані куточки власного «Я».

У практичній частині заходу методист психологічної служби Могилів – Подільського району Лариса Мазур провела майстер-клас на тему «Психодрама в роботі з дітьми, що пережили насильство», а також відпрацьовувала техніки «Соціальний атом», «Вміння сказати «ТАК» людині, але «НІ» - пропозиції», «Ресурс зі скрині дитинства» з практикуючими психологами.

Завершилося засідання п’ятої сесії «Professional-студії» «колом підсумків».

Джерело


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь