Дашівська громада

Вінницька область

Український культурний фонд оголосив конкурси культурно-мистецьких проектів

Дата: 23.05.2018 11:56
Кількість переглядів: 1117

Фото без опису

Для розгляду приймаються індивідуальні проекти, проекти національної співпраці та проекти міжнародної співпраці. Фонд очікує на заявки від аплікантів з таких секторів культури: візуальне мистецтво, аудіальне мистецтво, аудіовізуальне мистецтво, дизайн та мода, перформативне та сценічне мистецтво, культурна спадщина, література та видавнича справа, а також культурні та креативні індустрії.

Кожна проектна заявка має належати до одного чи більше секторів культури і відповідати лише одному з пріоритетів діяльності Українського культурного фонду.

На 2018 рік Фонд визначив наступні пріоритети:

  1. Підтримка культурних проектів на етапі їх концептуалізації, підготовки, препродакшену.
  2. Сприяння проведенню аналітичної і дослідницької діяльності у сфері культури і мистецтв.
  3. Сприяння впровадженню інновацій, цифрових технологій та діджиталізації у сфері культури і мистецтв.
  4. Підтримка розвитку молодих митців та сприяння реалізації культурних і мистецьких дебютів, в тому числі сприяння професійному зростанню творчо обдарованих дітей та молоді.
  5. Підтримка інклюзії у сфері культури та мистецтв, розширення аудиторії через залучення різних вікових та соціальних груп.
  6. Забезпечення міжсекторальної співпраці та налагодження культурного діалогу між регіонами з метою розвитку громад, сприяння креативному розвитку малих територій України.
  7. Залучення міжнародних партнерів до реалізації спільних ініціатив та спільне фінансування культурних проектів, в тому числі проектів, підтриманих в рамках програми «Креативна Європа» або іншими програмами ЄС.
  8. Сприяння презентації української культури і мистецтв за кордоном, в тому числі на міжнародних заходах та виставках.
  9. Сприяння розробці електронного інформаційного ресурсу культурної спадщини і культурних цінностей та впровадження сучасних інформаційних технологій у сферу музейної діяльності і культурної спадщини.
  10. Сприяння розвитку освітніх ініціатив у сфері культури та мистецтв, в тому числі креативних індустрій, спрямованих на підтримку закладів мистецької освіти, підготовку і перепідготовку кадрів.
  11. Забезпечення всебічного розвитку і функціонування української мови в усіх сферах суспільного життя на всій території України.
  12. Сприяння збереженню культурного розмаїття.

Один і той самий заявник може взяти участь у не більше, ніж 1 (одній) проектній заявці, що подаються в межах одного конкурсу.

Одна і та ж юридична особа, фізична особа-підприємець може виступати заявником в межах одного конкурсу (наприклад, «Мистецький конкурс. Індивідуальні проекти»), і партнером в межах іншого конкурсу (наприклад, «Мистецький конкурс. Проекти міжнародної співпраці»), але може брати участь не більше, ніж в двох заявках. Заявник може подати не більше 1 (однієї) проектної пропозиції в межах одного конкурсу.

Конкурсний відбір проектів буде проводитись у два етапи :

  1. Перший етап включає аналіз проектних заявок щодо відповідності технічним критеріям оцінювання і проводиться Дирекцією Фонду. Проектні заявки, що не відповідають хоча б одному із технічних критеріїв оцінювання, не допускаються до другого етапу конкурсу.
  2. Другий етап конкурсу включає оцінювання проектних заявок щодо відповідності критеріям призначення фінансування і проводиться членами експертних рад.

Детальну інформацію щодо складу пакету документів, процедури подання документів, мінімального - максимального розміру фінансування та умов фінансування проектів, критеріїв оцінювання заявок, завдань та пріоритетів конкурсу дивіться в додатку “Інструкції для заявників”.

Пакети документів у рамках кожного конкурсу ви знайдете за посиланнями:

  • Конкурс індивідуальних проектів
  • Конкурс проектів національної співпраці
  • Конкурс проектів міжнародної співпраці

У разі виникнення запитань, будь ласка, звертайтеся до grants@ucf.in.ua

Контакти

  • grants@ucf.in.ua
  • Український культурний фонд
  • +38 050 374-88-36

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь