Дашівська громада

Вінницька область

Відбувся семінар на тему «Формування штатного розпису. Оплата праці у органах місцевого самоврядування»

Дата: 07.06.2018 13:56
Кількість переглядів: 733

Фото без опису

Як сформувати структуру ради ОТГ, щоб рада виконувала свої функції та повноваження, які прописані у законодавстві «Про місцеве самоврядування в Україні» та «Про добровільне об’єднання громад»? Цим та іншими актуальними питаннями кадрової діяльності рад ОТГ Вінниччини був присвячений семінар «Формування штатного розпису. Оплата праці у органах місцевого самоврядування», проведений фахівцями Вінницького ВП ЦРМС - Інною Святною, експертом з місцевих фінансів, та Людмилою Гурбою, юрисконсультом. 
В ході заходу, організованого за підтримки Програми " U-LEAD з Європою", представники 35 об’єднаних громад Вінницької області отримали інформацію про правове регулювання питання формування структури виконавчих органів ради, загальної чисельності апарату ради та її виконавчих органів, витрат на їх утримання. Особливо детально було висвітлено питання щодо вимог Постанови КМУ №268 щодо найменувань посад, встановлення розмірів посадових окладів, обов’язкових та стимулюючих додаткових надбавок, на які мають право посадові особи ОМС та службовці. Детально розглянуто порядок преміювання та шляхи удосконалення діючих в радах положень про преміювання.
Традиційно бурхливе обговорення викликав блок кадрових питань, а саме: просування по службі, формування кадрового резерву, присвоєння рангів, переведення з органів державної влади на службу в ОМС.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь