Дашівська громада

Вінницька область

Конкурс на впровадження місцевих ініціатив та інвестиційних проектів в ОТГ

Дата: 21.06.2018 13:07
Кількість переглядів: 1278

Фото без опису

У рамках свого Фонду стратегічних інвестицій, проект USAID «Підтримка аграрного і сільського розвитку» («Агросільрозвиток»), що здійснюється компанією «Кімонікс Інтернешнл Інк»., продовжує приймати грантові пропозиції на впровадження місцевих ініціатив та інвестиційних проектів в об’єднаних територіальних громадах (ОТГ). Дедлайн - 28 грудня 2018 року.

Завдання:

  1. Розвиток несільськогосподарського бізнесу, в тому числі вдосконалення надання комунально-побутових послуг (як приклад, розвиток туризму і гостинності, поводження із твердими побутовими відходами, швейні майстерні тощо).
  2. Розвиток аграрної маркетингової інфраструктури (як приклад, створення та/або оновлення потужностей для переробки місцевої сільськогосподарської продукції, виробництва місцевих продуктів харчування, створення та управління оптово-роздрібними та локальними ринками для збуту місцевої сільськогосподарської продукції, переробка відходів сільського господарства (зокрема, переробка відходів на тваринницьких фермах і комплексах) тощо).
  3. Впровадження енергоефективних технологій на території ОТГ (як приклад, розвиток зеленої енергетики, виготовлення альтернативного палива (пілети, брикети), застосування новітніх технологій (автоматизація виробництва, контроль використання ресурсів і ін. тощо).

Можливими напрямками отримання фінансування від проекту «Агросільрозвиток» у рамках цієї програми можуть бути:

  • закупівля нового обладнання;
  • проектування, розробка документації; проведення інженерних вишукувань;
  • залучення експертів, консультантів, проведення досліджень, навчань, а також розробка інформаційно-комунікаційних рішень;
  • впровадження нових IT-технологій;
  • інформаційні та публічні заходи тощо.

У рамках цієї грантової програми, проект «Агросільрозвиток» планує підтримати ініціативи з розвитку інвестиційних проектів у:

Категорія 1: ОТГ у Дніпропетровській, Донецькій, Харківській, Херсонській, Луганській, Миколаївській, Одеській і Запорізькій областях
Категорія 2: ОТГ, які підписали Протоколи про наміри з проектом «Агросільрозвиток» з інших областей, або ОТГ, на території яких розташовані та здійснюють діяльність підприємства, які підписали Протокол про наміри з Проектом «Агросільрозвиток».

Процес подання заявки

  1. Концепції грантових проектів подаються українською мовою обсягом не більше 5 сторінок.
  2. Концепції грантових проектів (технічну пропозицію, загальний оціночний бюджет і супровідні документи) слід подавати в електронному АБО паперовому вигляді на нижчезазначену адресу проекту «Агросільрозвиток» з посиланням на APS №02.
  3. Адреса для надсилання концепцій: м. Київ, 01032, б-р Тараса Шевченка, буд. 35, корпус 2, 6-й поверх, Проект USAID «Агросільрозвиток»
  4. Ел.пошта: grants@ukraineards.com
  5. Проект «Агросільрозвиток» продовжуватиме приймати концепції грантових проектів до кінця робочого дня 28 грудня 2018 року. Заявки, надіслані пізніше 28 грудня 2018 року, або такі, що є некомплектними, розглядатися не будуть.

Докладніше про умови надання грантів у рамках цього конкурсу, критерії відбору заявок тощо дивіться у доданих файлах. 

У разі виникнення додаткових запитань щодо цього конкурсу, потрібно надсилати запитання Ігорю Цимбалістому, менеджеру грантів, на електронну адресу: grants@ukraineards.com.

Передзаявочний семінар

На запит учасників конкурсу, проект «Агросільрозвиток» час від часу проводитиме передзаявочні семінари за адресою: м. Київ, б-р Тараса Шевченка, буд. 35, бізнес-центр «Європа Плаза», корпус 2, 6-й поверх. Передзаявочні семінари можуть також проводитись в іншому регіоні за місцем знаходження групи учасників, або дистанційно – у формі веб- або скайп конференції.

Зацікавлені заявники, які відповідають критеріям прийнятності для участі в цій грантовій програмі та бажають взяти участь у семінарі, повинні надіслати заявку на участь та вказати прізвище, ім’я і по-батькові учасника і назву організації на адресу grants@ukraineards.com.

АПЛІКАЦІЙНА ФОРМА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь