Дашівська громада

Вінницька область

Взято участь у семінарі «Стандарти обслуговування інвестора в громаді»

Дата: 27.06.2018 17:44
Кількість переглядів: 666

Захід що відбувся 27 червня 2018 року в приміщенні Агенсії регіонального розвитку Вінницької області мав на меті ознайомити учасників із стандартами єдиного підходу обслуговування інвесторів на прикладі пілотного проекту, який реалізовано у 46 ґмінах Вармінсько-Мазурського воєводства Республіки Польща.

Захід проводився Агенцією  в рамках проекту «Підвищення конкурентоспроможності українських регіонів та польсько-українського економічного співробітництва» Міністерства розвитку Республіки Польща в рамках програми Польської допомоги з розвитку Міністерства закордонних справ Республіки Польща в 2018 – 2020 роках.

Кшиштоф Сівек, керівник проекту «Підвищення конкурентоспроможності українських регіонів та розвиток польсько-українського економічного співробітництва»Раднику Міністра економічного розвитку Польщі

Пані Моніка Здроек – експерт з Польського Агентства Інвестицій і Торгівлі РАІН презентувала польську модель Національної системи підтримки інвесторів, поділилася досвідом запровадження стандартів обслуговування інвестора органами місцевого самоврядування. Учасники семінару дізналися які фактори є важливими для інвесторів, ознайомилися з  правилами підготовки інвестиційних пропозицій на прикладі одиниць місцевого самоврядування Республіки Польща.

За результатами презентації польського досвіду учасники семінару обговорили шляхи запровадження послідовного та скоординованого підходу обслуговування інвестора органами місцевого самоврядування в масштабах області.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь