Дашівська громада

Вінницька область

Свято вшанування обдарованих дітей ( фото та відео )

Дата: 26.06.2018 15:45
Кількість переглядів: 1490

Фото без опису

        Яскравими барвами, розмаїттям юних талантів і майстерністю їх наставників запам’ятається  свято «Майбутнє твориться сьогодні» для обдарованої учнівської молоді, яке відбулося 26 червня 2018 року в приміщенні Дашівського центру культури і дозвілля за участі учнів-переможців олімпіад, конкурсів, змагань, фестивалів та педагогів, батьків, гостей. Це справжнє свято інтелекту й творчості. Це своєрідний підсумок роботи вчителів,  батьків, тренерів, керівників гуртків та навчання учнів протягом навчального року.

      Щирі слова привітання для юних обдарувань прозвучали від селищного голови Тітаренка Сергія Володимировича, начальниика відділу освіти, культури, молоді та спорту Долгової Ольги Андріївни. Вони наголосили, що сьогоднішні перемоги юних талантів є стартовим майданчиком для творчого, інтелектуального та духовного зросту і побажали школярам нових відкриттів та здійснення мрій.

   За плідну працю кожен повинен отримати нагороду. Тому діти та їх наставники, які гідно представляли громаду на різних етапах конкурсів і змагань,  були відзначені грамотами та грошовими винагородами.

     Під час концертної програми юні вихованці вкотре дивували присутніх своїми талантами.

    Щаслива мить свята запам’яталася всім його учасникам і вселила віру в те, що ряди обдарованих учнів та їх талановитих педагогів наступного року знову поповняться.Адже обдаровані діти – це той ресурс, з якого створюється інтелектуальна еліта держави. Їм відкривати всесвітні таємниці, сягати нових вершин, розбудовувати рідну країну. Їм бути господарями на цій землі. Їм належить майбутнє. Хай же буде воно щасливим! 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь