Семінар на тему: „Вдосконалення системи контролю безпечності харчових продуктів в Україні”
На виконання листа Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області від 25.07.2018 року №02-4.01./3644 „Про проведення семінару” , відповідно до листа Мінагрополітики від 28.03.2018 року „м 1500-6 „Щодо проведення семінарів”, повідомляємо операторів ринку (представники малого бізнесу та заклади громадського харчування) про те, що 1 серпня 2018 року Європейським Проектом „Вдосконалення системи контролю безпечності харчових продуктів в Україні” разом з Мінагрополітики буде проведено семінар, на якому операторів ринку буде ознайомлено:
- з новим харчовим законодавством та його вимогами до малого бізнесу га закладів громадського харчування;
- логічну послідовність впровадження процедур, заснованих на принципах НАССР, а також про можливості застосування гнучкого підходу.
Захід відбудеться за адресою: м.Вінниця, Готель „Поділля” вул.. Пушкіна,2.
Реєстрація учасників о 9год 30 хв. Початок заходу в 10-00 год.
Стосовно участі звертайтеся до департаменту агропромислового розвитку Вінницької обласної державної адміністрації Гальчинська Ірина Михайлівна тел.(0432) 670 - 837