Дашівська громада

Вінницька область

Серпнева конференція

Дата: 28.08.2018 14:49
Кількість переглядів: 665

Фото без опису

Новий навчальний рік для школярів розпочинається 1 вересня. А для  освітян вже традиційно його початок знаменується серпневою педагогічною конференцією, яка  нинішнього року  проходила 28 серпня в Дашівському центрі культури і дозвілля.

    Серпнева конференція – це підведення підсумків за минулий навчальний рік, визначення перспективних планів роботи у новому навчальному році, влиття у педагогічну когорту молодих спеціалістів, цікаві зустрічі, обмін думками, враженнями.

        Як спрацювали у минулому році, над якими проблемними питаннями доведеться працювати у 2018 – 2019 н.р., про готовність закладів освіти до початку навчального процесу інформувала перед загалом начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту О.А.Долгова. Співдоповідачами виступили керівники, педагогічні працівники закладів освіти.

    У роботі конференції взяли участь секретар Дашівської селищної ради С.В. Войченко, начальник відділу освіти, молоді та спорту Іллінецької РДА В.В.Рогозін, які привітали освітян громади із початком нового навчального року, висловили вдячність за терпіння, мудрість, сумлінність у виконанні високої місії – виховання підростаючого покоління та побажали педагогам здоров’я, благополуччя, старанних, вдячних учнів і справжніх відкриттів та наукових перемог.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь