Дашівська громада

Вінницька область

Привітання з нагоди Всеукраїнського Дня культури та майстрів народного мистецтва

Дата: 08.01.2018 13:29
Кількість переглядів: 657

Фото без опису

  08 листопада в сесійній залі Дашівської селищної ради відбувся урочистий прийом з нагоди Всеукраїнського Дня працівників культури та аматорів народного мистецтва.

  З професійним святом працівників культури та учасників художньої самодіяльності всіх клубних закладів Дашівської громади привітали : голова Дашівської об’єднаної територіальної громади Ттаренко Сергій Володимирович, начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Долгова Ольга Андріївна, голова профкому працівників культури Весна Юлія Іванівна, директор КЗ «Дашівський центр культури та дозвілля »Монастирська Наталія Іванівна, в.о.. старости сіл Купчинці та Яструбинці  Мазур Валентина Олексіїіна.

  Звучали слова подяки    за віддане служіння мистецтву, за те, що в кожному селі працівники культури та аматори народного мистецтва  дарують людям радість, несуть культуру до кожного серця, кожної душі, а разом з тим, примножують  велич Дашівщини ,  своєю плідною творчою працею та силою духу звеличують рідну Україну!

  Грамотами відділу освіти, культури, молоді та спортубули відзначені кращі колективи та працівники галузі культури, а ювіляри отримали від районної профспілки працівників культури грошові винагороди за багаторічну плідну працю та успіхи на творчій ниві. 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь