Дашівська громада

Вінницька область

Святковий ярмарок в ДНЗ "Журавлик"

Дата: 09.11.2018 17:11
Кількість переглядів: 1376

    Восьмого листопада  майданчик перед центральним входом  в Дашівському ДНЗ №1 «Журавлик» наповнився відвідувачами, які завітали  на осінній ярмарок.  Ініціаторами заходу в рамках тижня педагогічної майстерності став педагогічний колектив закладу, а підтримали його працівники дитячого садочка та батьки вихованців. Вокальний ансамбль, до складу якого увійшли завідувач ДНЗ,  завгосподарстом,музичний керівник.  вихователі та працівники дошкільного закладу, майстерно виконали пісні  «Біла паляниця», «Ярмарок».  

   Вихователі Нечиталюк Л.Є та Паламаренко О.В. підняли настрій присутнім сценкою «Дві куми». Вихованці старшої групи заспівали пісню «Урожай», звеличуючи велич людської праці, що приносить диво – врожаї.

    А потім завирував ярмарок. Чого там тільки не продавали! Були і вареники з картоплею, юшка, картопля на грилі, салати, шашлики, домашня випічка, різні солодощі.

   На ярмарку лунала музика, панувала дружня та весела атмосфера, всім присутнім сподобався чудовий відпочинок в українському стилі за народними традиціями.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь