Дашівська громада

Вінницька область

Конкурс проектів для громадських організацій на суму від 150 до 600 тисяч гривень

Дата: 11.12.2018 09:40
Кількість переглядів: 565

Фото без опису

«Громадська синергія» оголосила конкурс проектів для громадських організацій на суму від 150 до 600 тисяч гривень. Дедлайн - 16 січня 2019 р.

У 2016 році Міжнародний фонд «Відродження» за фінансової підтримки ЄС розпочав проект «Громадська синергія: посилення участі громадськості в євроінтеграційних реформах за допомогою Української національної платформи Форуму громадянського суспільства Східного Партнерства та Української сторони Платформи громадянського суспільства Україна-ЄС. Очікується, що завдяки реалізації цього проекту Платформи здійснюватимуть активну, цілеспрямовану і результативну аналітичну, адвокаційну та інформаційно-просвітницьку діяльність, що матиме реальний вплив на політику. Ми також очікуємо, що Платформи координуватимуть свої дії задля більшої ефективності діяльності громадянського суспільства в євроінтеграційних процесах.

Мета конкурсу: посилення участі громадськості в реалізації євроінтеграційних реформ, активізацію членів Платформ до скоординованих дій щодо участі у виконанні пріоритетів Угоди про асоціацію, ініціативи Східного партнерства та розвитку потенціалу Платформ.

Конкурсні проекти можуть передбачати підготовку аналітичних документів з рекомендаціями для державної політики, проведення діалогів зацікавлених сторін щодо виконання міжнародних зобов’язань та розвитку політик у відповідних сферах, діяльність щодо підвищення суспільної обізнаності та адвокації виконання пріоритетів Угоди про асоціацію та Східного партнерства.

Учасники конкурсу: громадські організації, спілки, асоціації, товариства та інші об’єднання, зареєстровані відповідно до українського законодавства як неприбуткові або благодійні організації, які є членами (учасниками) Платформ та/або їхніх робочих груп.

Дізнатися всі деталі й податися можна за посиланням.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь