Дашівська громада

Вінницька область

"Джура" на Дашівській землі

Дата: 24.04.2019 11:09
Кількість переглядів: 1687

Фото без опису

24-25 квітня на базі Копіївської філії Дашівської ЗОШ І-ІІІ ст. вдруге відбулась Всеукраїнська дитячо-юнацька військово-патріотична гра «Сокіл» («Джура»), метою якої є виховання юних патріотів України на засадах національної гідності, високої самосвідомості та активної громадянської позиції, здорового способу життя як духовно багатої та фізично розвиненої особистості.
До участі в грі прибули 5 роїв закладів загальної середньої освіти. Це молоді юнаки та юначки, які йдуть шляхом українського Воїна-козака – здобувають знання, вміння, навички, щоб бути успішними у всьому.

До програми Гри входили змагання з 9 обов’язкових видів і конкурсів: «Впоряд», «Рятівник», «Перетягування линви», «Стрільба», «Ватра», «Відун», 
«Смуга перешкод», «Бівак», «Добре діло». Конкурси дали змогу роям продемонструвати фізичну загартованість, найкращі риси козацького вишколу та гарту, якісний рівень знань з історії та медицини.

У конкурсі «Впоряд» рої демонстрували власну майстерність стройової підготовки через виконання стройової пісні, знання та вміння стройової військової програми.

Найбільш видовищним видом було представлення творчо-мистецького звіту рою «Ватра», яке викликало в учасників, керівників (виховників), суддів та гостей найбільше емоцій.

За рішенням суддівської колегії ІІ етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») у змаганнях на кожному етапі Гри переможцями стали:

І місце - рій "Дашівчани" Дашівської ЗОШ І-ІІІ ст.
ІІ місце - рій " Вільні люди" Білківської ЗОШ І-ІІІ ст. та рій "Отамани" Копівської філії Дашівської ЗОШ І-ІІІ ст.
ІІІ місце - рій "Богунівець" Кальницької ЗОШ І-ІІІ ст. та рій "Юні козаки" Кантелинської філії Дашівської ЗОШ І-ІІІ ст.

«Сокіл» («Джура») – це не просто гра, це постійна навчально-виховна робота впродовж року, спільна робота учнів, педагогів, батьків, представників органів місцевого самоврядування та громадських організацій.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь