Дашівська громада

Вінницька область

СБУ закликає громадян бути пильними

Дата: 17.07.2019 17:33
Кількість переглядів: 465

Служба безпеки України закликає громадян бути пильними та інформувати праоохоронців про залишені без нагляду підозрілі предмети або транспортні засоби чи використання технічних засобів спостереження ( дронів).

Памятайте: зовнішній винляд предмета може ховати його справжнє призначення. Для маскування вибухового пристрою можуть використовуватись звичайні побутові предмети: сумки, пакети, згортки, коробки, іграшки тощо.

Особливу увагу слід звертати на тих осіб, поведінка яких викликає насторогу. Вони можуть проявляти не зрозумілий підвищений інтерес до обєктів транспортної інфраструктури, місць масового перебування людей, підприємств, військових обєктів, будівель органів влади та управління.

Послідовність дій при виявлені підозрілого предмета: не наближайтесь, не торкайтесь, не розкривайте, не переміщайте знахідку, не заливайте її рідиною, не засипайте піском, не користуйтесь радіо- і електроапаратурою, переговірними пристроями. За необхідності організуйте відключення побутових та виробничих комунікацій газу, води й електрики. Повідомте про подію правоохоронні органи, викличте машини швидкої допомоги та аварійних служб.

У разі виявлення зброї чи вибухових пристроїв, наявності даних про факти прибуття та перебування в регіоні підозрілих осіб, а також фактів чи інформації про наміри здійснення сепаратиської та терористичної діяльності просимо анонімно повідомити про це до Управління СБ України у Вінницькій області.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь