Дашівська громада

Вінницька область

Свято обдарованих дітей та молоді "Золоте зерно - 2019"

Дата: 23.08.2019 16:19
Кількість переглядів: 1254

Фото без опису

23 серпня 2019 року в Дашівському будинку культури, відбулося свято обдарованих дітей та  молоді «Золоте зерно - 2019», яке стало вже традицією в Дашівській ОТГ.  Щирі слова привітання для юних обдарувань прозвучали від голови Дашівської селищної ради С.В.Тітаренка, начальника відділу освіти, культури, молоді та спорту О.А.Долгової, заступника начальника відділу освіти, культури, молоді та спорту Н.О.Крилатої та завідувача КЗ «Дашівський методичний кабінет» С.С.Резніченко.  
            Гості та організатори свята нагородили переможців ІІ та ІІІ етапів Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових дисциплін, переможців ІІ етапу Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської молоді ім.Тараса Шевченка, Міжнародного конкурсу ім. Петра Яцика та творчих конкурсів грошовими винагородами. Грамотами, подяками та щирими оплесками привітали  педагогів-наставників та батьків  талановитих дітей.            

 Свято обдарованих дітей супроводжувалося концертом, під час якого вихованці Дашівської дитячої музичної школи вкотре продемонстрували свої таланти. Зал щиро вітав оплесками артистів, найкращих учнів, учителів і батьків.

Це свято величності науки, таланту є результатом наполегливості, жаги до знань, цілеспрямованості, згуртованості, гордості, сили духу і розуму. Попереду ще багато нових звершень, які юні обдарування, без сумніву, пройдуть успішно на славу Батьківщині.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь