Дашівська громада

Вінницька область

Серпнева педагогічна конференція освітян Дашівської громади

Дата: 28.08.2019 14:26
Кількість переглядів: 561

Фото без опису

Традиційно напередодні нового навчального року  в педагогічних колективах нашої держави проводяться серпневі педагогічні конференції.

28 серпня 2019 року в приміщенні Дашівського міського  будинку культури відбулась  серпнева конференція педагогічних працівників закладів освіти Дашівської ОТГ.

У роботі конференції взяли участь селищний голова Сергій Тітаренко, начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Дашівської селищної ради Ольга Долгова, заступник начальника відділу освіти, культури, молоді та спорту  Надія Крилата, завідувач комунального закладу «Дашівський методичний кабінет» Світлана Резніченко, керівники та педагогічні колективи закладів дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти.

З вітальним словом до педагогів  звернувся селищний голова Сергій Тітаренко. «Вчитель - це не професія, це покликання, яке надихає, дає сили та ідеї. Це особливе відчуття значимості, яке присутнє у кожного, хто пов’язаний із дітьми. Ви, педагоги, формуєте майбутнє, від вас залежить, яким буде наше підростаюче покоління. І напередодні навчального  року я закликаю вас стати творцями нашого майбутнього, стати співавторами нашої освітянської реформи»- зазначив очільник громади.

Підсумки розвитку дошкільної, середньої  та позашкільної освіти, пріоритетні напрямки роботи у 2019-2020 н.р. в галузі освіти громади окреслила у своєму виступі начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Ольга Долгова та привітала присутніх з початком нового навчального року. «Майбутнє людства сидить за партою. Воно переконане, що саме Ви звільните його від страхів, запевните, що школа – це рідний дім, де всі поважають один одного, бережуть і люблять. Вам, педагогам, не можна зруйнувати дитячої віри, згубити щирості! Дуже хочеться, щоб діти йшли до школи за знаннями, за наукою, за щастям, за добром»-закликала Ольга Долгова.

Із доповідями та презентаціями про стан та  перспективи розвитку освітньої галузі громади виступили завідувач КЗ «Дашівський методичний кабінет» Світлана Резніченко («Національно-патріотичне виховання в закладах освіти Дашівської ОТГ»), заступник директора з навчальної роботи Дашівської ЗОШ I-III ступенів Світлана Легка («Опорний заклад на старті змін»), вчитель початкових класів Дашівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Наталія Косенко  («Нова українська школа  в дії»), керівник гуртків КЗ «Дашівська станція юних техніків» Катерина Копняк («Позашкільна освіта: наші успіхи та досягнення»)

Завершилась конференція церемонією нагородження педагогічних працівників за підсумками атестації у 2018/2019 н.р.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь