Дашівська громада

Вінницька область

Повідомлення про оприлюднення проекту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку

Дата: 28.11.2019 13:52
Кількість переглядів: 1258

Фото без опису

1.Повна назва документа державного планування: Детальний план території цеху для виготовлення бетонних виробів на земельній ділянці орієнтовною площею 2,0 га, яка розташована за межами села Кальник Дашівської селищної ради Іллінецького району Вінницької області. Розробляється відповідно до розпорядження Ілльїнецької РДА від 07 серпня 2019 року № 139 «Про надання дозволу на розроблення детального плану території за межами села Кальник Дашівської селищної ради Іллінецького району Вінницької області». Проектом ДПТ опрацьовано планувальне рішення використання та забудови території орієнтовною площею 2,0 га.У звіті СЕО проведена оцінка впливу нового будівництва на складові довкілля (вплив на атмосферне повітря, воду, ґрунти, природні ресурси, флору і фауну), а також на стан здоров’я та добробут населення (небезпека для здоров’я населення, соціально-економічні наслідки, поводження з відходами, транспорт, розвиток інфраструктури, естетичні характеристики території, використання ландшафтів для рекреаційних цілей тощо).

2.Орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування:
Ілльїнецька районна державна адміністрація.

3.Передбачувана процедура громадського обговорення, у тому числі:

а) дата початку та строки здійснення процедури: громадське обговорення починається з 28 листопада 2019 року та триває до 28 грудня 2019 р.

б) способи участі громадськості (надання письмових зауважень і пропозицій, громадські слухання тощо): зауваження і пропозиції громадськості надаються у письмовому та електронному вигляді.

в) дату, час і місце проведення запланованих громадських слухань: громадські слухання відбудуться 11 грудня 2019 року об 11-00 год у приміщені Кальницького будинку культури за адресою : Вінницька обл. Ілльїнецький район, с. Кальник ,вул. Братів Западинських, 1а.

г) орган, від якого можна отримати інформацію та адресу, за якою можна ознайомитися з проектом документа державного планування, звітом про стратегічну екологічну оцінку та екологічною інформацією, у тому числі пов’язаною зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування : Дашівська селищна рада :22740 Вінницька обл., Ілльінецький район ,смт Дашів, вул. Горького, буд. 9, E-Mail адреса: dashivsilrada@meta.ua, Контактна особа : землевпорядник Дашівської селищної ради – Кирилюк М.П тел: 04345-32450.

ґ) орган, до якого подаються зауваження і пропозиції, його поштову та електронну адреси та строки подання зауважень і пропозицій:
Дашівська селищна рада :22740 Вінницька обл., Ілльінецький район ,смт Дашів, вул. Горького, буд. 9, E-Mail адреса: dashivsilrada@meta.ua, Контактна особа : землевпорядник Дашівської селищної ради – Кирилюк М.П тел: 04345-32450.Строки подання зауваженнь та пропозицій : до 28 грудня 2019 року включно. Пропозиції та зауваження подані після встановленого строку, не розглядаються.

д) місце знаходження наявної екологічної інформації, у тому числі пов’язаної зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування:
Офіційні веб - сайти Міністерства екології та природних ресурсів України( menr.gov.ua), Вінницької обласної державної адміністрації ( www.vin.gov.ua) , Головне управління статистики у Вінницької області.( www.vn.ukrstat.gov.ua/). та Головне управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області (https://www.vingudpss.gov.ua/).

4 . Необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проекту документа державного планування: - транскордонні консультації в рамках зазначеного проекта ДДП та СЕО не проводились.

Додатки: Карта 1, Карта 2, Карта 3, ДДП, ЗВІТ СЕО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь