Дашівська громада

Вінницька область

Фестиваль «Різдвяні передзвони» в Дашеві

Дата: 14.01.2020 20:08
Кількість переглядів: 1786

Фото без опису

14 січня на центральній плоші Дашева відбувся традиційний щорічний фестиваль колядок та щедрівок  «Різдвяні передзвони».

На святкове дійство зібралися творчі колективи всіх старостинських округів Дашівської ОТГ та чимало пошановувачів мистецтва з Дашева та навколишніх сіл.

Фестиваль розпочався яскравою співучою ходою. Учасники заходу відразу зачарували присутніх своїми різдвяними зірками та яскравими костюмами.

Свої унікальні колядки та щедрівки презентували аматорські колективи КЗ «Дашівський центр культури і дозвілля»,  Білківської , Кантелинської, Копіївської , Купчинецької, Яструбинецької, Кальницької та Шабельнянської філій.

Поряд зі сценою розташувався ярмарок традиційних різдвяних страв, де всіх присутніх пригощали смачною кутею, варениками, годзею та іншими смаколиками.

Мета даного фестивалю: відродження та збереження духовних традицій українського народу, звязок поколінь через залучення молоді та дітей до кращих культурних традицій , виховання патріотизму та національної самосвідомості.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь