Дашівська громада

Вінницька область

«Центр пробації» інформує

Дата: 20.03.2020 15:09
Кількість переглядів: 733

Фото без опису

Іллінецький районний відділ філії Державної установи «Центр пробації» у Вінницькій області продовжує працювати в штатному режимі, та виконувати свої функції.

 

Державною установою «Центр пробації» видано кілька розпорядчих документів про зміни в організації роботи підпорядкованих структурних підрозділів у період загальнодержавного карантину.

На підставі закону про запобігання поширення вірусу COVID-19, з метою своєчасного і повного проведення профілактичних і протиепідемічних заходів запроваджено комплекс заходів, спрямованих на захист прав фізичних осіб під час карантину та обмежувальних заходів.

???? Групові заходи і участь персоналу в масових заходах припинено. Заходи контролю мінімізовано до проведення вкрай необхідних (у разі відсутності перешкод, пов’язаних з карантинними заходами).

???? З метою обмеження контактів та поширення вірусу в усіх органах пробації призупинено проведення особистого прийому громадян.

???? Пробація підтримує постійний зв’язок із місцевими органами влади у вирішенні питань щодо заходів забезпечення попередження розповсюдження вірусу, а також залучає до цього можливості партнерських організацій.

???? Працівників, які мають складнощі з прибуттям на роботу у зв’язку з карантинним обмеженням, переведено на дистанційну форму виконання робочих завдань за місцем проживання.

???? Надано щорічні (поза графіком) та додаткові відпустки без збереження заробітної плати (при бажанні працівника – на весь період карантину).

???? Для призупинення виконання вироків суду законодавчі підстави відсутні, тому виконання судових рішень забезпечується у встановленому порядку.

Якщо виконання судових рішень ускладнено або унеможливлено карантинними заходами (неможливість прибуття засудженого до підрозділу пробації) – визначено алгоритм належного оформлення таких фактів у рамках законодавства.

 

       Державна установа «Центр пробації», філії та підпорядковані структурні підрозділи продовжують працювати у штатному режимі та виконувати свої функції.

 

          Іллінецький районний відділ      

          філії ДУ «Центр пробації» у Вінницькій області

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь