Дашівська громада

Вінницька область

Увага! Будьмо  відповідальними  за  збереження  довкілля

Дата: 06.08.2020 16:35
Кількість переглядів: 678

    Шановні жителі Дашівської громади! Щорічно пожежі в природних екосистемах завдають непоправної шкоди природі та державі.  Тільки з початку цього тижня Дашівська місцева пожежна частина зробила 4 виїзди на гасіння пожеж внаслідок спалювання сухої рослинності  на  полях та лісосмугах в с. Кальник, Кантелина, Кам'яногірка та  Леухи.
    Дашівська селищна рада закликає жителів нашої громади  суворо дотримуватися правил пожежної безпеки.     Дуже часто спалювання сухої трави переростає у великомасштабні пожежі, вогонь виходить з-під контролю людини. Такі пожежі швидко поширюються, особливо у вітряні дні. Вони завдають шкоду як господарствам так і лісовим насадженням. 
     Під час горіння листя та інших рослинних залишків у повітря вивільняються шкідливі хімічні сполуки, які знижують імунітет людини, викликають алергію, захворювання дихальних шляхів, посилюють негативний перебіг хронічних, а також сприяють розвитку онкологічних захворювань.
Тому нині практично єдиним ефективним способом боротьби із загоряннями трави є запобігання, яке вимагає злагоджених і усвідомлених дій з боку органів влади і місцевого самоврядування, сільськогосподарських і лісогосподарських організацій, а також максимальної відповідальності і обережності з боку громадян.

   
Будьмо  відповідальними  за  збереження  довкілля.
Спільними  зусиллями  збережімо  природу!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь