Дашівська громада

Вінницька область

Працевлаштування на новостворені робочі місця

Дата: 04.09.2020 09:02
Кількість переглядів: 2648

Фото без опису

   За сучасних умов, коли держава живе і працює, борючись із пандемією «COVID-19», мабуть, чи не найважливішим завданням служби зайнятості є сприяння у працевлаштуванні людей, котрі шукають роботу.

   Відрадно, що не так давно ми допомогли з працевлаштуванням 10 жителям району в супермаркет «Оптовик», що відчинив двері в Іллінцях, і ось нині за сприяння філії  7 осіб працевлаштовано на новостворені робочі місця у відділ кулінарії, що гостино прийняв покупців  у магазині «Гастроном» СТ «Кооператор» у селищі Дашів.

   Відділ функціонує під керівництвом фізичної особи-підприємця Довгаля Ігоря Вікторовича. Необхідно зазначити, що тут створено належні умови роботи для працівників, а покупці зможуть придбати продукцію на будь-який смак: пончики та млинці з різною начинкою,м’ясні рулети,котлети,різноманітна риба,голубці,тефтелі,пиріжки і ще багато чого іншого, чим може поласувати людина, і все це за помірну ціну. За приготуванням окремих видів продукції може спостерігати сам покупець.

   Висловлюємо сподівання і на подальшу плідну співпрацю з усіма роботодавцями району, які створюватимуть нові робочі місця, а ми завжди готові допомогти їм у підборі кадрів.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь