Дашівська громада

Вінницька область

Оновлення співпраці з питання зайнятості населення

Дата: 09.02.2021 10:00
Кількість переглядів: 336

Фото без опису

      Сьогодні, 09 лютого 2021 року, директором Іллінецької районної філії Вінницького обласного центру зайнятості Сергієм Семенюком та Дашівським селищним головою Сергієм Тітаренком підписано договір про співпрацю у сфері зайнятості населення. Згідно даного договору, його учасники зобов’язуються спільно діяти у сфері сприяння зайнятості населення та створення нових робочих місць на території громади.
      До карантинних обмежень фахівці районного центру зайнятості вже проводили у приміщенні селищної ради особисті прийоми мешканців громади з метою надання інформаційно-консультаційних послуг, в тому числі щодо умов та порядку реєстрації, перереєстрації безробітних та обліку осіб, які шукають роботу, призначення допомоги по безробіттю та необхідного переліку документів.
      Підписання договору є черговим кроком на шляху наближення соціальних послуг до жителів громади, адже згідно підписаного договору уповноважені особи районної філії центру зайнятості тричі на місяць будуть проводити прийом громадян у відділі ЦНАП Дашівської селищної ради. Прийом буде проводитись у кожну другу, третю та четверту п’ятницю місяця з 9.00 до 12.00 год.
      Під час зустрічі також було обговорено питання ринку праці на території Дашівської громади, укомплектування вакансій, що з’являються у суб’єкта господарювання Дашівської громади за рахунок безробітних осіб, які перебувають на обліку у центі зайнятості, створення нових робочих місць та ін.
      Також у ході зустрічі директор Іллінецької районної філії ознайомився з роботою новостворених відділів та управлінь Дашівської територіальної громади.
      Сподіваємось, що співпраця між Іллінецькою районною філією Вінницького обласного центру зайнятості та Дашівською селищною радою буде взаємовигідною та плідною.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь