Дашівська громада

Вінницька область

У Дашеві відбулись урочисті заходи, приурочені до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 32-ї річниці виведення військ з Афганістану

Дата: 15.02.2021 12:20
Кількість переглядів: 371

Фото без опису

Сьогодні, 15 лютого, у Дашівському міському Будинку  культури відбулися урочистості, приурочені до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 32-ї річниці виведення військ з Республіки Афганістан. У заходах взяли участь Дашівський селищний голова Сергій Тітаренко, перший заступник селищного голови Володимир Любаревич,  голова Спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) Віталій Діденко та учасники бойових дій на території інших держав.
У своєму виступі Сергій Тітаренко зазначив,  що воїни-інтернаціоналісти – відважні воїни, які виконуючи військовий обов’язок,  не словом, а ділом показали свою мужність та героїзм. «Пройшло багато часу, але ми не маємо права забувати ту страшну війну, адже ви є гідним прикладом військової честі, доблесті та патріотизму для підростаючого покоління», - наголосив очільник громади. Наприкінці свого виступу голова громади подякував воїнам-інтернаціоналістам за їх мужність та побажав  міцного здоров’я, добробуту і мирного неба над головою. За хоробрість і відвагу, високу громадянську відповідальність, чесне й сумлінне виконання військової присяги, Сергій Тітаренко відзначив почесними грамотами та подарунками активістів Спілки. 
Зі словами подяки до зібрання також звернулися перший заступник селищного голови Володимир Любаревич та активіст спілки воїнів-інтернаціоналістів Олег Тодоровський.   
Чудовим подарунком для всіх присутніх став тематичний концерт у виконанні аматорів КЗ «Дашівський центр культури та дозвілля» та Дашівської дитячої музичної школи.

Наприкінці урочистостей  представники  Дашівської селищної ради, Спілки воїнів-інтернаціоналістів та громадськості  провели  покладання квітів до пам’ятного знаку воїнам-афганцям.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь