Дашівська громада

Вінницька область

Іллінецьким відділенням УВД ФСС України у Вінницькій області проведено в I кварталі 2021 року перевірки з охорони праці

Дата: 26.03.2021 16:35
Кількість переглядів: 858

Фото без опису

Протягом І кварталу 2021 року страховим експертом з охорони праці Іллінецького відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Вінницькій області Кирилюк В.Д., згідно графіка проведення перевірок, обстеження стану умов і безпеки праці та профілактичної роботи на підприємствах, проведено планові та позапланові перевірки на таких підприємствах: СТОВ «Надія»; СВК «Маяк»; ФОП Шевчук С.М. Також була проведена позапланова перевірка Білківської ЗОШ I-III ступенів Дашівської селищної ради, де в 2019 році стався нещасний випадок.

11.03.2021 року на підприємстві ТОВ «Сорочанський Мірошник» проведено перевірку стану охорони праці спільно з головними державними інспекторами Управління Держпраці у Вінницькій області, а саме: з головним державним інспектором відділу нагляду в АПК та СКС Костенко О.В., головним державним інспектором відділу нагляду на виробництві і на об’єктах підвищеної небезпеки Мандренко О.М., головним державним інспектором відділу нагляду в будівництві, котлонагляді на транспорті та зв’язку Тронець О.В.

Під час проведення перевірок страховим експертом з охорони праці взято участь в опрацюванні та впровадженні елементів СУОП, проведено профілактичні заходи та надана роботодавцям практична допомога по вдосконаленню їх форм і методів профілактичної роботи у сфері охорони праці. Надано допомогу у розробленні нормативних актів з охорони праці та ряд консультацій щодо роботи служби охорони праці.

Після обстеження підприємств проведено семінари, наради, круглі столи за підсумками перевірки виробництв за участю керівників підприємств, спеціалістів з охорони праці, керівників структурних підрозділів. Під час проведення вище названих заходів розглядалися питання щодо спрямування роботи в подальшому на усунення шкідливих і небезпечних виробничих факторів, запобігання нещасним випадкам і професійним захворюванням та іншим випадкам загрози здоров’ю застрахованих осіб, викликаних умовами праці.

Виявлені порушення були викладені в Поданні про недотримання нормативно-правових актів з охорони праці і законодавства про соціальне страхування та встановлено термін для усунення виявлених недоліків.

Вразі необхідності отримання додаткової інформації та консультацій з питань охорони праці звертайтеся до Іллінецького відділення УВД ФСС України у Вінницькій області за адресою: вул. Соборна, 22 та телефоном (04345) 2-13-73.

 

Страховий експерт з охорони праці

Іллінецького відділення УВД ФССУ

у Вінницькій області Кирилюк В.Д.

Тел. роб.: (04345) 2-13-73


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь