Дашівська громада

Вінницька область

Відбулося засідання виконавчого комітету Дашівської селищної ради

Дата: 26.03.2021 16:37
Кількість переглядів: 904

Сьогодні, 26.03.2021 року, під головуванням селищного  голови Сергія Тітаренка відбулося засідання виконавчого комітету Дашівської селищної ради.

Під час засідання члени виконавчого комітету прийняли низку рішень, основним з яких було рішення про проведення в поточному році двомісячника по благоустрою на території Дашівської громади, який буде тривати з 26.03.2021 року по 26.05.2021 року. Під час двомісячника по благоустрою планується провести освітлення частини вулиць по селах Кам'яногірка та Китайгород, підсипку  доріг в смт Дашів, с. Купчинці, с. Городок та с. Кантелина, проведення суботників по впорядкуванню території населених пунктів та кладовищ, озеленення населених пунктів та ін.

Під час засідання виконавчого комітету також були ухвалені такі рішення, як надання матеріальної допомоги на лікування та поховання, впорядкування адресного господарства, затверджені заходи з пожежної безпеки, затверджено Положення та вартість платних соціальних послуг КУ "Центр надання соціальних послуг", які надаються одиноким  особам,  доходи, яких перевищують 2 та 4 прожиткових мінімуми.

З усіх питань порядку денного прийнято відповідні рішення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь