Дашівська громада

Вінницька область

Персонал – команда пробації

Дата: 30.03.2021 09:33
Кількість переглядів: 853

Фото без опису

Пробація України – найбільша пробація Європи. Підрозділи пробації функціонують в усіх адміністративно-територіальних одиницях України, де є суди. Пробація в Україні розвивається з урахуванням європейських стандартів, сучасних інструментів роботи з правопорушниками та кращих міжнародних практик застосування альтернативних санкцій (альтернативних ув’язненню видів покарань). Норми Закону України «Про пробацію» відповідають положенням Правил Ради Європи про пробацію.

Кожен працівник є частиною змін у суспільстві та рушійною силою для розвитку національної системи пробації.

В Україні розвиток пробації оснований на сучасних інструментах роботи із засудженими. Кожен працівник пробації освоює їх (інструменти роботи) та ефективно використовувати в своїй практичній діяльності.

Нова якість роботи неможлива із використанням старих методів. Для ефективності роботи необхідно професійно розвиватися. А саме підвищення професійної компетенції персоналу – це успішна пробація.

Про те пробація це не лише виконання покарань, не пов’язаних з позбавленням волі. Адже персонал органів пробації починає працювати з особами ще на стадії судового розгляду, коли необхідно надати до суду неупереджену, об’єктивну інформацію про особу обвинуваченого, а також бере участь у підготовці до звільнення осіб, які відбувають покарання у виді обмеження волі або позбавлення волі на певний строк до звільнення. Таким чином коло осіб, з якими працює персонал органів пробації, досить широкий і кожна особа має шанс на виправлення без ізоляції від суспільства, ґрати мають бути крайнім засобом.

 

Іллінецький районний сектор

філії ДУ «Центр пробації» у Вінницькій області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь