Дашівська громада

Вінницька область

2,4 мільйони гривень – таку суму передбачено бюджетом 2021 року Вінницької ОДА для підтримки підприємців-початківців!

Дата: 10.06.2021 12:30
Кількість переглядів: 624

Кошти будуть виділятись в рамках Конкурсу бізнес-планів для підприємців-початківців (стартапи), який проходить вже 4 рік поспіль на Вінниччині.

Під час презентації проекту 2021 року, директор департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку Вінницької ОДА Володимир Миколайович Мережко розповів про результати минулорічних конкурсів: «Приємно зазначити, що за цей період 107 підприємців-початківців отримали гранти на реалізацію своїх бізнес-планів у різних сферах діяльності на загальну суму 4,4 млн грн. Така підтримка забезпечила створення в області 214 нових робочих місць».

Олександр Валентинович Печалін, керівник ГО “Спілки підприємців “Стіна”, яка адмініструє даний Конкурс, запросив всіх починаючих підприємців Вінниччини подавати заявки на участь, адже в 2021 році шанси збільшились, оскільки суму коштів для стартапів збільшили на 1 млн. грн., в порівнянні з минулорічними конкурсами.

Конкурс проводиться в 3 етапи:

Перший етап – проведення інформаційної кампанії та прийом онлайн-заявок з 25 травня по 02 липня 2021 року;

Другий етап – проведення семінарів-консультацій для учасників Конкурсу з підготовки, написання та оформлення бізнес-планів та подача бізнес-планів учасників для участі у конкурсі з 05 липня по 31 липня 2021 року;

Третій етап – розгляд та оцінка бізнес-планів учасників Конкурсною комісією, визначення переможців Конкурсу з 02 серпня по 15 серпня 2021 року.

Надання фінансової підтримки буде здійснюватися на конкурсних засадах у вигляді грантів з обласного бюджету. Розгляд бізнес-планів та встановлення суми грантів буде забезпечуватись конкурсною комісією. Розміри грантів від 50 до 100 тис.грн., особлива увага буде приділятись підтримці підприємців у сільській місцевості.

Детальніше про Конкурс та подача он-лайн заявок


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь