Дашівська громада

Вінницька область

Оголошення

Дата: 30.06.2021 16:31
Кількість переглядів: 543

Фото без опису

30 червня під головуванням селищного  голови Сергія Тітаренка відбулася восьма  сесія Дашівської селищної  ради, у роботі якої взяли участь 22 депутата. На порядок денний сесії було винесено 102 питання.
Основним питанням  було встановлення місцевих податків і зборів на території Дашівської громади на 2022 рік. Дане питання попередньо двічі розглядалось на засіданнях постійних комісій, де були по можливості враховані усі пропозиції, що надходили до ради по даному питанню.  У рішенні щодо внесення змін до бюджету селищної  територіальної громади на 2021 рік проведено перерозподіл коштів у межах фондів головних розпорядників і відповідно  внесення  змін до  місцевих Програм.
Депутати селищної  ради розглянули та прийняли відповідні рішення з земельних питань: затвердження громадянам технічних документацій із землеустрою, надання дозволів учасникам бойових дій на розроблення  проєктів землеустрою щодо відведення у власність земельних ділянок, надання дозволів громадянам на розроблення проєктів землеустрою щодо відведення в оренду земельних ділянок  та інші. 
З усіма проєктами рішень можна ознайомитись на офіційному сайті Дашівської селищної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь