Дашівська громада

Вінницька область

Ціна, сервіс, надійність – критерії, за якими споживачі обирають ТОВ «Вінницягаз Збут»

Дата: 16.08.2021 09:37
Кількість переглядів: 818

Вже більше року Україна живе із відкритим ринком газу для населення. Побутові споживачі можуть обирати постачальника ресурсу, не зважаючи на місце його знаходження. На сьогодні клієнтами ТОВ «Вінницягаз Збут», що працює під брендом «ТВІЙ ГАЗЗБУТ», є понад 460 тис. домогосподарств, а також майже 2,5 тис. підприємств, установ і організацій.

 

«За перший рік роботи відкритого ринку газу для населення майже 2% наших клієнтів пішли до конкурентів, але частина, а це 711 споживачів, через кілька місяців повернулась. Для цих клієнтів сервіс та прийнятна ціна стали ключовими критеріями під час вибору постачальника», – говорить директор ТОВ «Вінницягаз Збут» Василь Сопільник.

 

Керівник компанії наголошує, що результатом міграції газових споживачів є й 419 нових клієнтів ТОВ «Вінницягаз Збут». Це переважно жителі Тульчинського та Чернівецького районів.

 

«Сьогодні самі громади ініціюють зустрічі з нашими фахівцями. І їх проведено вже чимало. Кирнасівка, Борівка, Клебань, Бабчинці, Дранка, Одаї – населені пункти, де споживачі мають активну позицію та зацікавлені у зміні постачальника. Люди шукають вигідні умови, кращий сервіс та надійність. І ми готові їм це дати», – розповідає старша менеджерка Тульчинського відділу продажів ТОВ «Вінницягаз Збут» Ірина Миколишина.

 

На сьогодні ціна газу для побутових споживачів «Вінницягаз Збут» залишається незмінною – 7,99 гривні за кубометр. І це одна з найнижчих цін в Україні. Адже в деяких постачальників вартість кубометра газу перевищує 15 гривень за кубометр.

 

«Вартість газу в конкурентів, які постачають енергоресурс на теренах Вінниччини, на 10-13% вища від нашої. У холодну пору для середньостатистичної сім’ї з індивідуальним опаленням це додаткових 1,5-2 тисячі гривень у платіжці. І не факт, що це межа. За прогнозами експертів енергоринку, газ дешевшим не стане. На початку серпня ціна блакитного палива на Українській енергетичній біржі наблизилася до 16 гривень за кубометр, а у вересні там очікується здорожчання газу до 18 гривень за кубометр Однак, наші клієнти захищені від таких коливань.Для них сьогодні діють два тарифи з фіксованою вартістю ресурсу 7,99 гривні за кубометр: базовий «Твій газ Річний» та «Твій газ Рівномірний платіж». Останній дозволяє платити однакову суму за газ щомісяця протягом року й уникнути зростання платежів під час опалювального сезону», – наголошує Василь Сопільник

 

В енергокомпанії також радять при виборі нового продавця газу враховувати не лише ціну, а й відгуки клієнтів та наступні критерії:

Надійність — тривалість роботи постачальника на ринку газу та наявність у нього ліцензії. Цю інформацію можна знайти на сайтах постачальників і НКРЕКП.

Сервіси — умови обслуговування, в тому числі наявність онлайн інструментів і регіональних відділень (якщо складне питання можна вирішити на місці з конкретним співробітником, це буде безсумнівним плюсом).

Покриття — якщо постачальник представлений у багатьох регіонах і обслуговує велику кількість клієнтів, то він зможе виконувати високі вимоги ринку. Такі постачальники закуповують блакитне паливо у великих обсягах, тому ви не ризикуєте залишитися без газу.

 

ТОВ «Вінницягаз збут» понад 6 років безперебійно забезпечує своїх клієнтів енергоресурсами. На сьогодні компанія має п’ять відділів продажів і 22 точки контакту, в яких клієнти можуть отримати консультацію фахівця компанії. Окрім того, клієнти компанії можуть зручно та просто передавати показання лічильника, платити за спожитий газ, дізнаватися історію платежів через онлайн сервіси:

Особистий кабінет на порталі 104.ua;

мобільні додатки для iOS і Android;

чат-боти 7104ua в Viber і Telegram.

Обирайте стабільність! Обирайте надійного постачальника газу!

Всю актуальну інформацію про компанію дізнавайтесь на сторінці Фейсбук та офіційному сайті.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь