Дашівська громада

Вінницька область

Оголошення

Дата: 17.08.2021 12:31
Кількість переглядів: 1018

Фото без опису

 

Відповідно до Закону України «Про освіту», «Про загальну середню освіту»,  Положення про конкурс на посаду керівника закладу загальної середньої освіти комунальної власності Дашівської селищної ради затвердженого рішенням 8 сесії Дашівської селищної ради 8 скликання від 30.06.2021 року № 479 «Про затвердження Положення про конкурс на посаду керівника закладу загальної середньої освіти комунальної власності Дашівської селищної ради», з метою забезпечення прозорості при призначенні керівників закладів освіти, у липні - серпні 2021 року проведено конкурсний відбір кандидатур на заміщення вакантної посади директора Городоцького закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Дашівської селищної ради.

         Згідно протоколу конкурсної комісії від 06.08.2021 року №1 до участі у конкурсі допущено 1 особу - Драч Катерину Іванівну, 15.08.1957 року народження, освіта – вища, спеціальність «Біологія з додатковою спеціальністю основи сільського господарства», кваліфікація «Учитель біології і основ сільського господарства та звання учителя середньої школи».

        12 серпня 2021 року відбувся іспит для кандидатур на заміщення вакантної посади директора Городоцького закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Дашівської селищної ради. Іспит проводився у  трьох етапах: тестування, письмове вирішення ситуаційного завдання, презентація перспективи розвитку закладу.

     За результатами іспиту Драч К.І.  набрала 62,4 бали і на підставі рішення конкурсної комісії визначена переможцем конкурсу.

   Відповідно до Положення про конкурс на посаду керівника закладу загальної середньої освіти комунальної власності Дашівської селищної ради протягом трьох робочих днів переможець конкурсу призначається на посаду шляхом укладання строкового трудового договору.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь