Дашівська громада

Вінницька область

Відбувся робочий візит голови Вінницької обласної ради В.Соколового до Дашівської громади

Дата: 15.09.2021 15:48
Кількість переглядів: 963

Фото без опису

Сьогодні, 15 вересня  2021 року на території Дашівської місцевої пожежної частини №7 в смт Дашів відбулося урочисте вручення  сертифікатів на раніше отримане протипожежне обладнання. На заході були присутні Дашівський селищний голова Сергій Тітаренко, перший заступник селищного голови Володимир Любаревич, Генеральний консул Республіки Польща у Вінниці Дамян Цярцінський, голова Вінницької обласної Ради В’ячеслав Соколовий, депутат Вінницької обласної Ради Павло Мороз, представники ГО "Подільська агенція регіонального розвитку" -  Юрій Войціцький (Jurii Wojcicki)  та Галина Сегеда, начальник головного управління  ДСНС України у Вінницькій області Руслан Шевчук та начальник районного управління Володимир Мороз. 

Спеціалізоване обладнання для підвищення спроможності Дашівської місцевої пожежної частини  передали в рамках  проєкту «Підтримка органів місцевого самоврядування Вінницької області у сфері протипожежного захисту», що впроваджується ГО «Подільська агенція регіонального розвитку» спільно з Генеральним консульством Республіки Польща у Вінниці. 
З вітальним словом до присутніх звернувся  очільник громади Сергій Тітаренко та запрошені гості. Під час урочистої частини працівникам пожежної частини були вручені сертифікати на обладнання, наявність якого сприятиме ефективнішій боротьбі з пожежами та іншими надзвичайними ситуаціями. Загалом було передано обладнання на загальну суму  більше 200 тис. грн.

У рамках робочого візиту гості також ознайомились з роботою Центру надання адміністративних послуг, відвідали спортивне містечко та «острів кохання». Голова Вінницької обласної ради В'ячеслав Соколовий також відвідав одне з найбільших сільськогосподарських господарств, що працює  на  території громади -  ТОВ Агрофірма «Дар» (с. Леухи).

Щира подяка польським партнерам, ГО "Подільська агенція регіонального розвитку", голові Вінницької обласної Ради за отримане обладнання та можливість  зробити нашу громаду безпечнішою.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь