Дашівська громада

Вінницька область

УВАГА! Безкоштовний семінар: “Основи розвитку малого бізнесу в громадах”

Дата: 15.12.2021 07:54
Кількість переглядів: 1030

Фото без опису

Запрошуємо представників громад та підприємців Вінниччини на семінар-тренінг: “Основи розвитку малого бізнесу в громадах”

 

Захід  відбудеться 17.12.2021, початок о 13:00 в офф-лайн форматі за адресою: м. Вінниця, вул. Театральна 15, МЦ Квадрат та в он-лайні на платформі zoom (зареєстровані учасники отримають посилання на он-лайн-конференцію). Заходи безкоштовні, реєстрація обов’язкова за посиланням:

https://forms.gle/dXCNKeyXgunphX4DA

 

Спікер Віталій Луцюк - довірений бізнес-радник  керівників  та  управлінських команд підприємств з організаційної побудови та розвитку бізнесу. Має 15-річний досвід бізнес-тренера, бізнес-консультанта з консалтингового супроводу.

 

Теми, які будуть розглянуті під час семінару:

Як побудувати і управляти організацією майбутнього?:

-               “Говоримо на одній мові”. Поняття «Інформація», «Мета», «Задачі», «Результат», «Кінцевий продукт». В чому різниця? Чому це важливо зразу визначити?

-               “Червоний, синій, жовтий”. В яких кольорах ваша організація згідно класифікації спіральної динаміки? Чи є фантастикою для України  «Бірюзові організаціі»?

-               «Адізіс чи Грейнер діагностика»… Де знаходиться ваше підприємство в свому розвитку? Яку систему бізнес-діагностики вибрати?

-               «Кремнієва  долина - держава в державі»... Які Основні тренди бізнесу майбутнього? (з власного досвіду онлайн стажування в «долині»).

-               «Пасивні паперово-плакатні місії не працюють»… Як по новому трансформувати цінності, бачення та місію компанії, щоб вони запрацювали? Як започаткувати в організаціїї дієву корпоративну культуру?

-               “Фільтруємо базар”. Чому так мало професійних коучів, а багато «лже-коучів»? Що таке професійний  коучинг і чому коучинг стає максимально актуальним для   залучення («вовлеченности») персоналу?

-               “Бізнес типу «стадо і пастух» – сьогодні не ефективний”. Новий менеджмент -  антидерективний менеджмент. Як швидко розвиваються компанії , які делегують співробітникам не задачі, а відповідальність?

-               “Лідер впереді на білому коні вже не мотивує”. Кардинальна зміна одноосібного лідерства на розподіленне лідерство.  12 інструментів розподіленої системи прийняття рішень.

-               “Або йти в одному напрямку, або стояти, але не «дьоргатися””. Бізнес – як проектний офіс. Як результативно використовувати Каскадний (waterfall) та  Гнучкі (agile) системи проектного управління в бізнесі?

-               «Домовлялися на березі, а потім як завжди »… Як об’єктивно, прозоро, оцифровано   побудувати партнерство в бізнесі? Грейд-партнерство (ноу-хау)?

 

Заходи проходять в рамках Регіональної програми розвитку ММСП на 2021-2027 р. за підтримки Вінницької ОДА, Департамент міжнародного співробітництва та регіонального розвитку.

Організатор: спілка підприємців СТІНА

Партнер: МЦ КВАДРАТ

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь