Дашівська громада

Вінницька область

УВАГА! Безкоштовний семінар: “Основи розвитку малого бізнесу в громадах”

Дата: 15.12.2021 07:54
Кількість переглядів: 998

Фото без опису

Запрошуємо представників громад та підприємців Вінниччини на семінар-тренінг: “Основи розвитку малого бізнесу в громадах”

 

Захід  відбудеться 17.12.2021, початок о 13:00 в офф-лайн форматі за адресою: м. Вінниця, вул. Театральна 15, МЦ Квадрат та в он-лайні на платформі zoom (зареєстровані учасники отримають посилання на он-лайн-конференцію). Заходи безкоштовні, реєстрація обов’язкова за посиланням:

https://forms.gle/dXCNKeyXgunphX4DA

 

Спікер Віталій Луцюк - довірений бізнес-радник  керівників  та  управлінських команд підприємств з організаційної побудови та розвитку бізнесу. Має 15-річний досвід бізнес-тренера, бізнес-консультанта з консалтингового супроводу.

 

Теми, які будуть розглянуті під час семінару:

Як побудувати і управляти організацією майбутнього?:

-               “Говоримо на одній мові”. Поняття «Інформація», «Мета», «Задачі», «Результат», «Кінцевий продукт». В чому різниця? Чому це важливо зразу визначити?

-               “Червоний, синій, жовтий”. В яких кольорах ваша організація згідно класифікації спіральної динаміки? Чи є фантастикою для України  «Бірюзові організаціі»?

-               «Адізіс чи Грейнер діагностика»… Де знаходиться ваше підприємство в свому розвитку? Яку систему бізнес-діагностики вибрати?

-               «Кремнієва  долина - держава в державі»... Які Основні тренди бізнесу майбутнього? (з власного досвіду онлайн стажування в «долині»).

-               «Пасивні паперово-плакатні місії не працюють»… Як по новому трансформувати цінності, бачення та місію компанії, щоб вони запрацювали? Як започаткувати в організаціїї дієву корпоративну культуру?

-               “Фільтруємо базар”. Чому так мало професійних коучів, а багато «лже-коучів»? Що таке професійний  коучинг і чому коучинг стає максимально актуальним для   залучення («вовлеченности») персоналу?

-               “Бізнес типу «стадо і пастух» – сьогодні не ефективний”. Новий менеджмент -  антидерективний менеджмент. Як швидко розвиваються компанії , які делегують співробітникам не задачі, а відповідальність?

-               “Лідер впереді на білому коні вже не мотивує”. Кардинальна зміна одноосібного лідерства на розподіленне лідерство.  12 інструментів розподіленої системи прийняття рішень.

-               “Або йти в одному напрямку, або стояти, але не «дьоргатися””. Бізнес – як проектний офіс. Як результативно використовувати Каскадний (waterfall) та  Гнучкі (agile) системи проектного управління в бізнесі?

-               «Домовлялися на березі, а потім як завжди »… Як об’єктивно, прозоро, оцифровано   побудувати партнерство в бізнесі? Грейд-партнерство (ноу-хау)?

 

Заходи проходять в рамках Регіональної програми розвитку ММСП на 2021-2027 р. за підтримки Вінницької ОДА, Департамент міжнародного співробітництва та регіонального розвитку.

Організатор: спілка підприємців СТІНА

Партнер: МЦ КВАДРАТ

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь