Дашівська громада

Вінницька область

У Дашівській територіальній громаді відкрили поліцейську станцію в рамках реалізації проєкту «Поліцейський офіцер громади»

Дата: 18.01.2022 10:00
Кількість переглядів: 718

Фото без опису

Сьогодні, 18 січня 2022 року у Дашівській  територіальній громаді відкрили поліцейську станцію в рамках реалізації проєкту «Поліцейський офіцер громади». На урочистому відкритті станції були присутні Іван Іщенко, начальник ГУНП у Вінницькій області, Сергій Борзов, Голова Вінницької обласної державної адміністрації, В’ячеслав Соколовий, Голова Вінницької обласної Ради,  Сергій Тітаренко, Дашівський селищний голова, Павло Мороз, депутат Вінницької обласної ради, представники ЗМІ та громадськість. Запрошені гості звернулись до присутніх з привітаннями та сподіваннями, що поліцейський офіцер громади сприятиме забезпеченню охорони громадського порядку та профілактиці злочинності на території Дашівської територіальної громади, адже головний лозунг поліцейського – «Я – ТУТ, щоб оберігати, захищати, жити та працювати». Тому наявність поліцейської станції у смт Дашів забезпечить якісне профілактування адміністративних правопорушень та оперативне реагування і розкриття кримінальних правопорушень на території усієї Дашівської громади, адже буде пряма взаємодія поліцейского офіцера громади із Головним управлінням Національної поліції у Вінницькій області.
            Відкриття станції у смт Дашів вдалось здійснити завдяки об’єднанню  зусиль місцевої влади, правоохоронних органів, підприємств, організацій та установ різних форм власності. На території Дашівської громади буде працювати 3  поліцейських: 2 у смт Дашів, та, згодом, один у відділеному населеному пункті громади – с. Леухах. 
  Для реалізації даного проєкту  Дашівська  територіальна  громада за рахунок спонсорських коштів облаштувала  службове приміщення для поліцейського офіцера  та забезпечила його необхідними меблями та обладнанням. Також у кабінеті  поліцейського  встановили 2 монітори, на які виведено 44 відео з камер зовнішнього відеоспостереження, з яких 32 камери встановлені в межах  проєкту «Створення системи зовнішнього відеоспостереження на території Дашівської територіальної громади» в рамках обласного конкурсу «Комфортні громади». Камери встановлено у смт Дашів, с. Слободище, с. Леухи, с. Городок, с. Китайгород та  с. Кальник. 
         Відкриття станції в смт Дашів - це важлива подія у житті територіальної громади, адже це зробить надання поліцейських послуг населенню більш доступним і якісним, так як поліцейський офіцер громади є частиною громади, який у ній живе і працює.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь