Дашівська громада

Вінницька область

Звернення Дашівського селищного голови до жителів територіальної громади!

Дата: 13.03.2022 09:25
Кількість переглядів: 1012

Фото без опису

Шановна Дашівська громадо! 
Станом на 09.00 год  13 березня 2022 року  ситуація на території громади контрольована. Всі служби працюють в звичайному режимі та забезпечують життєдіяльність громади. Надзвичайних ситуацій не зафіксовано.
       
На сьогоднішній день на території Дашівської громади зареєстровано майже 1500 переселенців, з яких 500 діти. Усім зареєстрованим біженцям, за потреби,  надається безкоштовне проживання у закладах соціальної сфери, харчування та медичні послуги. Переселенці, які проживають у приватних житлових будинках, за потреби, забезпечуються дровами. Нагадую, що усі переселенці, які заїжджають на територію Дашівської  громади, зобов’язані протягом доби прийти і зареєструватись у Дашівській селищній раді або старостаті, а військовозобов’язані - стати на облік у Гайсинському військкоматі.  
Дякую всім жителям громади за високий патріотизм, небайдужість, яку виявили при добровільній мобілізації, стали на захист України та українського народу. Щиро дякую всім, хто допомагає нашим Збройним Силам та Територіальній самообороні. Дякую людям, які об’єдналися та  надають гуманітарну допомогу малозабезпеченим сім’ям та всім, хто її потребує!
Прохання до всіх мешканців громади  – якомога менше піддаватися паніці та зберігати спокій.
Незважаючи на війну, ми повинні підтримувати економіку, тому, звертаюсь  до суб’єктів господарювання громади з проханням відновити господарську діяльність та вчасно сплачувати податки, а до  жителів  громади  - вчасно  розраховуватись за комунальні послуги, адже від цього залежить вчасність виплати заробітної плати працівникам закладів бюджетних установ.
Тримаймося! Разом ми сильні і обов‘язково переможемо! 
Слава Україні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь