Дашівська громада

Вінницька область

Програма "ULEAD з Європою" підтримує внутрішньо переміщених осіб Дашівської громади

Дата: 09.06.2022 16:37
Кількість переглядів: 968

У цей нелегкий для України час, весь світ єднається у відчайдушній боротьбі проти агресора. Дашівська селищна територіальна громада з перших днів російської агресії приймає в себе вимушено переміщених осіб із територій, де ведуться бойові дії. На даний час на території громади проживає більше 1,5 тис. ВПО.  
Для забезпечення  потреб переміщених осіб Програмою ULEAD з Європою» була надана невідкладна підтримка у вигляді 2 комплектів: «Прихисток» та «Освітлення». Дані комплекти включають в себе  намет, cпальники, каремати, похідні ліжка, ковдри, базові та гігієнічні набори, баки для води, генератори та великий освітлювач. Отримані  товари будуть використані для облаштування центрів тимчасового перебування ВПО,  облаштування підвальних приміщень у закладах соціальної сфери, які використовуються як укриття з цивільного захисту, а також для безперебійної роботи закладів соціальної сфери, комунального підприємства та ЦНАП Дашівської громади. Для часткового забезпечення потреб ВПО, які проживають у приватному секторі, уже було роздано гуманітарну допомогу у вигляді засобів гігієни.
Дашівська селищна рада уже багато років співпрацює з Вінницьким регіональним офісом ULEAD з Європою в Вінницькій області  завдяки чому вдалось успішно реалізувати низку  проєктів, найбільш важливими  з яких були:  «Покращення якості надання адміністративних послуг населенню – створення ЦНАП у Дашівській громаді» та  розробка Стратегії розвитку громади.
Висловлюємо  слова щирої  вдячності команді ULEAD з Європою / ULEAD with Europe  та представникам  Вінницького регіонального офісу «U-LEAD з Європою» (керівник Vitaliy Shvets) за  плідну співпрацю, зокрема у напрямку допомоги внутрішньо переміщеним особам. Також висловлюємо подяку працівникам  ТОВ «Дашавтотрейд» (керівник Гутник Р. В.) за надані транспортні послуги з перевезення допомоги.
Разом ми сила!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь