Дашівська громада

Вінницька область

Гайсинське районне управління поліції інформує

Дата: 29.08.2022 10:43
Кількість переглядів: 369

У період з 22 по 28 серпня 2022 року до Гайсинського районного управління поліції та підпорядкованих територіальних підрозділів надійшло 200 звернень та повідомлень громадян про злочини та інші події, з них 38 злочинів мають ознаки кримінальних правопорушень, з них: 6 - нанесення тілесних ушкоджень, 3 – незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами, 3 – крадіжки, 3 – шахрайства, 2 - злочини у сфері обігу наркотичних засобів,  1 - порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами та інші. Також поліцейські зареєстрували 4 злочини відповідно до ст. 438 Кримінального кодексу України (Порушення законів та звичаїв війни) щодо часткового пошкодження або руйнування квартир чи будинків громадян внаслідок ракетних обстрілів окупантів.

29 адмінпротоколів відповідно до ст.130 КУпАП внаслідок керування транспортними засобами особами у нетверезому стані склали поліцейські за минулий тиждень. З них: 14 – Гайсинська, 8 – Бершадська, 3Тростянецька, 3 Ладижинська і 1 – Теплицька територіальні громади.

22 серпня у Теплицькій територіальній громаді запрацювала 51-ша на Вінниччинні поліцейська станція, на якій працюватимуть два поліцейські офіцери громади: Богдан Мирончик та Сергій Базалук. Під опікою «шерифів» майже 12 тисяч людей, яким не потрібно і?хати у відділення поліціі? зі своі?ми проблемами, адже вони мають змогу звертатись до поліцеи?ського на місці.

Напередодні нового навчального року 25 та 26 серпня в м. Гайсин ювенальні поліцейські Гайсинського райуправління поліції організували та провели благодійну акцію "Готуємось до школи разом".

До акції активно долучилися небайдужі жителі громади та підтримали майбутніх школярів та школярок, які постраждали внаслідок воєнної агресії росії, внутрішньо переміщених дітей та діток сім’ї яких опинилися у складних життєвих обставинах. Охочим долучитися до благодійної акції нагадуємо про можливість передати допомогу безпосередньо ювенальним поліцейським, які працюють на вашій території обслуговування.

Ювенальні поліцейські знають усі сім’ї, які потребують такої допомоги, і зібрані протягом акції речі, канцелярські товари, шкільні набори, рюкзаки, портфелі, книжки та підручники передадуть школярам з цих родин.

Дякуємо всім небайдужим гайсинчанам та жителям Гайсинського району за участь в благодійній акції та підтримку майбутніх школярів та школярок у підготовці до нового навчального року! Вкотре переконуємося, що в єдності наша сила!

 

Начальник Гайсинського РУП

ГУНП у Вінницькій області

полковник поліції                                                                   Ігор Соломон


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь