Дашівська громада

Вінницька область

Поліція закликає всіх учасників дорожнього руху до відповідального ставлення до заходів безпеки

Дата: 23.08.2022 11:42
Кількість переглядів: 120

Фото без описуНезважаючи на постійні попередження, деякі водії продовжують нехтувати Правилами дорожнього руху та дозволяють собі керувати транспортними засобами нетверезими. Протягом минулого тижня поліцейські склали 19 адмінпротоколів відповідно до ст.130 КУпАП внаслідок керування транспортними засобами особами у стані алкогольного сп'яніння. З них, 9 – Бершадська, 5 – Гайсинська, 2 – Теплицька, 2 Ладижинська і 1Тростянецька територіальні громади.

Шановні водії! Дотримуйтеся швидкісних режимів, безпечної дистанції та правил маневрування. Пам’ятайте, нетверезий водій – загроза для життя та здоров’я всіх учасників дорожнього руху.

У період з 15 по 21 серпня 2022 року до Гайсинського районного управління поліції та підпорядкованих територіальних підрозділів надійшло 407 звернень та повідомлень громадян про злочини та інші події, з них 36 злочинів мають ознаки кримінальних правопорушень, з них: 6 - злочини у сфері обігу наркотичних засобів, 4 - нанесення тілесних ушкоджень, 4 – крадіжки, 3 – шахрайства, 2 – привласнення чи розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем, 1 – незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами, 1 - порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, 1- хуліганство та інші.

15 серпня працівники Гайсинського районного управління поліції під час проведення санкціонованого обшуку в 41–річного жителя Гайсинської територіальної громади вилучили близько 3 кілограмів канабісу та рослини конопель. Вилучені речові докази направлені на експертизу. За цим фактом розслідується провадження за ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) та ч. 1 ст. 310 (Посів або вирощування снотворного маку чи конопель). За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 5 років.

Цього року кількість масових заходів мінімізована. Це вимушений та необхідний крок у період воєнного стану. Тож прохання до громадян уникати місць скупчення людей та перебувати в укриттях під час сигналу «Повітряна тривога».Будьте обачними, бережіть себе та близьких!

 

Начальник Гайсинського РУП

ГУНП у Вінницькій області

полковник поліції                                                                   Ігор Соломон

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь