Дашівська громада

Вінницька область

За минулий тиждень сім правопорушників Дашівської громади притягнено до адміністративної відповідальності за спалювання сухої трави та залишків рослинності

Дата: 09.09.2022 11:08
Кількість переглядів: 784

Фото без описуЗа минулий тиждень поліцейськими офіцерами Дашівської громади було притягнено  до адміністративної відповідальності сім правопорушників Дашівської громади за ст. 152 КУпАП, які спалювали рослини та їх залишки на власних присадибних ділянках.

Самовільне спалювання сухої трави наносить шкоду навколишнім  об’єктам рослинного та тваринного світу, а також навколишньому середовищу, забруднюючи атмосферу. Відповідно до статті 50 Конституції України, яка гарантує кожному безпечне для життя і здоров’я довкілля, кожен має законне право боротися із несанкціонованим спалюванням сухотрав’я і рослинних залишків. Тому, якщо Ви стали свідком спалювання трави, сухого листя чи сміття, повідомляйте поліцейським  офіцерам громади -  Амелін Дмитро Олександрович тел. 0969010037, Куманецький Сергій Петрович  тел. 0973415177 або старостам відповідних населених пунктів.

 Нагадуємо, що за спалювання сухої трави або листя, недобросовісним громадянам загрожує адміністративна відповідальність у вигляді штрафу у розмірі від 340 до 850 грн.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь