Дашівська громада

Вінницька область

ВІННИЧАН ЗАКЛИКАЮТЬ ЗМЕНШИТИ СПОЖИВАННЯ ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЇ У ВЕЧІРНІЙ ЧАС

Дата: 10.10.2022 17:14
Кількість переглядів: 203

Фото без опису

У Вінницькій ОДА зазначають, що область «долучається до флешмобу, оголошеного президентом України Володимиром Зеленським, щодо розумного енергоспоживання».

Суть акції у дотриманні культура електроспоживання воєнного часу: з 17 до 22 години економно і розумно споживати електроенергію!

«Російські терористи дуже хочуть створити непереборні енергетичні складнощі для України. Але ми маємо реальну можливість запобігти і такій загрозі. Для цього треба застосувати наші головні переваги – єдність і мудрість, проти яких не може спрацювати жоден російський удар і будь-яка російська зброя.

Від розумного енергоспоживання кожної людини залежить енергетична забезпеченість всієї України. Будь ласка, розподіляйте споживання електрики впродовж всієї доби, свідомо зменшуючи своє споживання електрики у години пікових навантажень.

В період пікових навантажень на енергосистему - з 17 до 22 години маємо споживати електрику усвідомлено – вмикаючи тільки те, що дійсно необхідно саме у цей час. Пральні машини, праски, пилососи, елетрообігрівачі, теплі підлоги, електроопалення, посудомийки та інші електроприбори, що споживають багато енергії, у час пікового споживання варто НЕ вмикати. Це важлива культура електроспоживання воєнного часу», - йдеться у повідомленні.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь