Дашівська громада

Вінницька область

В разі блекауту поліцейські автопатрулі дублюватимуть сигнал "Повітряна тривога" та "Відбій повітряної тривоги" за допомогою гучномовця

Дата: 01.12.2022 15:15
Кількість переглядів: 131

 

Шановні жителі Гайсинського району! На жаль, ворог продовжує завдавати підступних ударів по наших енергосистемах, в результаті чого наші населені пункти залишаються без електроенергії, тепла та води.

Для забезпечення охорони публічної безпеки і порядку ми посилюємо поліцейську присутність на вулицях: збільшуємо кількість піших та автопатрулів. Кожен поліцейський зможе надати вам інформацію про приміщення найближчого підрозділу поліції та «Пункту незламності».

У всіх підрозділах Гайсинського районного управління поліції відведені місця, де ви зможете зігрітися, зарядити свій телефон або ж скористатися стаціонарними засобами зв’язку:

  • Гайсинське районне управління поліції (м Гайсин, вул. Волонтерів, 20);
  • Відділ поліції № 1 (м. Бершадь, вул. Будкевича, 13);
  • Сектор поліцейської діяльності № 1 Відділу поліції № 1 (смт Чечельник, вул. Героїв Майдану, 38 );
  • Відділення поліції № 1 (смт Теплик, вул. Чорновола, 2);
  • Відділення поліції № 2 (смт Тростянець, вул. Соборна, 102);
  • Відділення поліції № 3 (м. Ладижин, вул. Кравчика, 4).

У разі відсутності мобільного зв’язку та/або електроенергії і Вам потрібна допомога, Ви можете звернутися до поліцейського офіцера громади, станція якого розташована найближче до вас:

  • Джулинська ТГ (с. Джулинка, вул. Соборна, 1)
  • Бершадська ТГ (с. Красносілка, вул. Шкільна, 1В, с. Лісниче, вул. Перемоги, 1/7)
  • Чечельницька ТГ (смт Чечельник, вул. Героїв Майдану, 31)
  • Ольгопільська ТГ (с. Ольгопіль, вул. Шляхова, 109)
  • Теплицька ТГ (смт Теплик, вул. Незалежності, 52А, с. Степанівка, вул. Миру, 10)
  • Соболівська ТГ (с. Соболівка, вул. Суворова, 12)
  • Ладижинська ТГ (м. Ладижин, вул. Прибережна, 3)
  • Дашівська ТГ (смт Дашів, вул. Горького, 9)
  • Краснопільська ТГ (с. Краснопілка, вул. Польового, 22)
  • Райгородська ТГ (с. Мельниківці, вул. Пролетарська, 2)
  • Гайсинська ТГ (с. Мелешків, вул. Соборна, 82, с. Куна, 3 пров лікаря Маєвського, 6)
  • Кунківська ТГ (с. Носівці, вул. Ставкова, 1)
  • Тростянецька ТГ (смт Тростянець, вул. Шкільна, 1)
  • Ободівська ТГ (с. Ободівка, вул. Дружби, 2)

В разі блекауту (повного відключення електроенергії та відсутності зв’язку) поліцейські автопатрулі дублюватимуть сигнал "Повітряна тривога" та "Відбій повітряної тривоги" за допомогою гучномовця. Закликаємо не ігнорувати оповіщення та негайно прямувати до найближчого укриття

Щодо криміногенної ситуації, так, в період з 21 по 27 листопада 2022 року до Гайсинського районного управління поліції та підпорядкованих територіальних підрозділів надійшло 320 звернень та повідомлень громадян про злочини та інші події, у тому числі 34 злочини мають ознаки кримінальних правопорушень, з них: 3 - крадіжки, 3  - нанесення тілесних ушкоджень, 2 - порушення правил безпеки дорожнього руху, 1 – шахрайство, 1 - злочин у сфері обігу наркотичних засобів, 1 - незаконне заволодіння транспортним засобом  та інші.

18 адмінпротоколів відповідно до ст.130 КУпАП внаслідок керування транспортними засобами особами у нетверезому стані склали поліцейські за минулий тиждень. З них: Гайсинське РУП – 6, відділ поліції № 1 (м. Бершадь) – 11, відділення поліції № 1 (смт. Теплик) – 1.

23 листопада в м. Гайсин 20-річний водій автомобіля Volkswagen Golf рухаючись по вулиці Заводській, в напрямку села Мар'янівка, здійснив наїзд на пішохода. Жінка перетинала проїжджу частину по розмітці нерегульованого пішохідного переходу. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди 53-річна постраждала госпіталізована лікарні, загрози її життю немає.

25 листопада між населеними пунктами Берізки-Бершадські та Устя водій автомобіля Hyndai не впорався з керуванням та допустив з’їзд в кювет. У результаті автопригоди чоловік та пасажирка автомобіля отримали тілесні ушкодження та госпіталізовані до лікарні, загрози їх життю немає.

Поліцією призначено ряд експертиз, після проведення яких буде встановлена остаточна причина аварій. За фактами автопригод відкрито кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

26 листопада за порушення правил дорожнього руху працівники Бершадського відділу поліції зупинили 33-річного водія автомобіля Opel Zafira. Під час спілкування правоохоронці помітили у чоловіка ознаки алкогольного сп’яніння. Після огляду на стан сп'яніння на місці зупинки в організмі водія виявили 1,19 проміле алкоголю. За нескладання протоколу чоловік запропонував поліцейським неправомірну вигоду у сумі 10 000 гривень. За цим фактом слідством розпочато розслідування провадження за ч. 1 ст. 369 Кримінального кодексу України (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі). За керування у стані сп’яніння поліцейські на правопорушника склали протокол про вчинення адміністративного правопорушення, передбаченого ст. 130 (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції) Кодексу України про адміністративні правопорушення, а також винесли постанову за ч. 1 ст. 121 КУпАП (Керування водієм транспортним засобом, що має несправності зовнішніх світлових приладів (темної пори доби).

 

Т. в. о. начальника Гайсинського РУП

ГУНП у Вінницькій області

підполковник поліції                                                        Володимир ЦВІГУН


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь