Дашівська громада

Вінницька область

День Святого Миколая для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах

Дата: 20.12.2022 17:33
Кількість переглядів: 166

Фото без опису    День Святого Миколая є одним з найулюбленіших усіма дітьми свят. Адже, окрім подарунків, він приносить в кожну оселю радість, надію та любов. Напевно, кожна дитина цими днями найбільше чекає Святого Миколая, який щедро дарує віру у здійснення найзаповітніших мрій, леліє в дитячих серцях світлі почуття доброти, радості і втіхи.

       Вже стало гарною традицією проводити святкові заходи для дітей, які потребують особливої уваги від нас, дорослих – це діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування, а також діти, які опинилися у складних життєвих ситуаціях.

      Саме тому, 19 грудня,  Дашівський Будинок  культури гостинно відчинив двері для дітей вище згаданих  категорій , запросивши їх на театралізовану виставу "Свято починається, мрії збуваються", яке підготували КЗ " Дашівський центр культури і дозвілля" разом зі Службою у справах дітей Дашівської селищної ради.

Святий Миколай побажав усім присутнім родинного затишку, здоров’я, успіхів у навчанні, наснаги та якнайбільше радісних моментів у житті та вручив солодкі подарунки діткам.

Також солодкі подарунки до Дня Св.Миколая отримали діти з інвалідністю, діти Захисників та Захисниць України, діти учасників АТО/ООС.

Дуже приємно, що спільними зусиллями ми змогли принести малечі радість. Нема нічого більш приємного, як посмішки на дитячих обличчях. Цього року дітки ще раз переконались, що дива трапляються!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь