Дашівська громада

Вінницька область

У населених пунктах Дашівської громади розпочались виїзні прийоми громадян

Дата: 21.02.2023 09:22
Кількість переглядів: 122

Фото без опису

Сьогодні, 21.02.2023 року Дашівським селищним головою спільно з представниками Дашівської селищної ради було проведено виїзні прийоми громадян у населених пунктах с. Слободище та с. Леухи. Під час зустрічі з жителями громади  було обговорено проблемні питання населених пунктів та намічені шляхи їх вирішення. Також було  проведено роз’яснення щодо забезпечення комплектування бригад в рамках проєкту «Гвардія наступу», що реалізовується Міністерством внутрішніх справ України.

Гвардія наступу -  це додаткові бригади Національної гвардії, Національної поліції та Державної прикордонної служби. Кожна бригада формується із залученням уже діючих військовослужбовців чи поліцейських, які мають бойовий досвід із 2014 року. Доукомплектування нових бригад відбувається виключно з добровольців та високовмотивованих патріотів України. Для того, щоб долучитись до «Гвардії наступу» необхідно звернутись до поліцейських офіцерів Дашівської  громади: Дмитро Амелін – 0969010037, Сергій Куманецький – тел. 0973415177, або звернутись до найближчого ЦНАПу.

Такі ж виїзні прийоми будуть проведені у всіх населених пунктах громади згідно графіку. Графік можна уточнити у старости відповідного населеного пункту.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь