Дашівська громада

Вінницька область

Виїзні прийоми громадян Дашівським селищним головою у населених пунктах громади подовжуються

Дата: 22.02.2023 10:55
Кількість переглядів: 108

Фото без опису

22 лютого очільник Дашівської громади Сергій Тітаренко   спільно з працівниками  Дашівської селищної ради відвідали села Китайгород, Городок та  Чортория. Під час зустрічі з жителями громади  було обговорено проблемні питання населених пунктів та намічені шляхи їх вирішення
Жителів с.  Китайгород та Городок найбільше хвилюють питання ремонту та підсипки місцевих доріг, покращення транспортного сполучення між населеними пунктами Дашівської громади та з містом Гайсин, вирішення питання очного навчання дітей у загальноосвітніх школах с. Китайгород та Городок. У с. Китайгород місцеві жителі також підняли питання щодо збільшення кількості днів прийому сімейним лікарем у Китайгородській АЗПСМ. У селі Чортория найболючішим питанням виявилось погане обслуговування місцевих мешканців працівниками реформованої у 2023 році  Укрпошти.
На усі питання Дашівським селищним головою були наданні вичерпні відповіді та пояснення, а проблемні  питання, які потребують подальшого вирішення  були взяті селищним головою на  особистий контроль.
Також з метою інформування було  проведено роз’яснення щодо комплектування бригад в рамках проєкту «Гвардія наступу», що реалізовується Міністерством внутрішніх справ України. Доукомплектування нових бригад відбувається виключно з добровольців. Для того, щоб долучитись до «Гвардії наступу» необхідно звернутись до поліцейських офіцерів Дашівської  громади: Дмитро Амелін – 0969010037, Сергій Куманецький – тел. 0973415177, або звернутись до найближчого ЦНАПу.
Виїзні прийоми селищним головою продовжуються і будуть проведені у всіх населених пунктах громади. Графік можна уточнити у старости відповідного населеного пункту.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь