Дашівська громада

Вінницька область

Сьогодні відбулась 27 сесія Дашівської селищної ради

Дата: 17.03.2023 17:07
Кількість переглядів: 345

Фото без опису

Сьогодні,  17 березня 2023 року відбулась 27 сесія Дашівської селищної ради 8 скликання. На сесію прибули 17 із 26 депутатів, пленарне засідання проводив Дашівський селищний голова Сергій ТІТАРЕНКО.
На порядок денний сесії було винесено 90 основних та 1 додаткове питання, розглянувши які, депутати майже одноголосно прийняли 91 рішення по кожному питанню. 
Перші 25 питань стосувались виконання Програм Дашівської селищної ради за 2022 рік, про виконання яких на  спільному засіданні постійних комісій звітували керівники відділів Дашівської селищної ради. Із даними презентаціями можна ознайомитись на офіційному сайті селищної ради.
Наступним розглядалось питання про внесення змін до бюджету на 2023 рік та внесення змін до відповідних Програм. За рахунок додаткової дотації з державного бюджету місцевим бюджетам було збільшено дохідну частину місцевого  бюджету на суму 2 481 300,0  грн., які було розприділено на забезпечення діяльності закладів освіти, культури, інклюзивно-ресурсного центру, стаціонарну медичну допомогу та соціальних захист населення. Із вільного залишку бюджету було виділено 1 639 537,00 грн на придбання сміттєвоза та 312 000,00 грн для КП «Дашівська амбулаторія загальної практики сімейної медицини» на придбання сучасного обладнання для проведення лабораторних досліджень. Також рішенням про передачу коштів  інших субвенцій було передано трансферт для забезпечення роботи поліцейських офіцерів Дашівської громади.
 На пленарному засіданні було розглянено ряд земельних питань: питання про внесення змін та уточнень до рішень попередніх сесій стосовно приватизації земельних ділянок громадян, надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення в оренду земельних ділянок та їх затвердження, внесення змін до  договорів оренди землі та водних об’єктів  тощо. 
Усі  проєкти рішення були детально розглянуті та вивчені профільними  депутатськими  комісіями. 
 У ході пленарного засідання також було розглянено додаткове питання «Про звільнення старости Леухівського старостинського округу Човган О. М.», яке було прийняте на підставі її заяви про звільнення за власним бажанням. 
З усіма проєктами рішень можна ознайомитись на офіційному сайті Дашівської селищної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь