Дашівська громада

Вінницька область

Дашівською громадою було передано черговий вантаж гуманітарної допомоги для захисників, які після ротації повертаються на передову

Дата: 13.04.2023 10:38
Кількість переглядів: 485

Фото без описуФото без опису

Вчора, 12 квітня 2023 року, Дашівською громадою було передано черговий вантаж гуманітарної допомоги для захисників, які після ротації повертаються на передову.

Було передано бензопилу, лопати, кайло, сокири, молотки, цвяхи,  скоби,  кувалди, плівку, мішки поліетиленові для будівництва бліндажів, що дасть можливість захиститися від ворожих осколків.  Аби подарувати військовим смак домашнього тепла було зібрано та передано  консервацію, м’ясні закрутки, домашнє сало, випічку, чай, каву та  солодощі. Також було передано  прилад для вимірювання тиску,  засоби особистої  гігієни (шампуні, пральні порошки, миючі засоби та ін.) та цигарки.

 

Дашівський селищний голова Сергій Тітаренко щиро дякує усім працівникам селищної ради та закладів комунальних установ, які долучились до збору коштів для придбання даної допомоги. Також висловлюємо подяку усім небайдужим жителям, які  надали продукти харчування та закладам освіти, які приготували випічку.

 

Бійці висловлюють подяку за підтримку рідної громади, за те, що  допомагаєте, надихаєте  та мотивуєте наші Збройні Сили України.

 

Тільки разом – ми сила!

Разом до Перемоги!

Все буде Україна!

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь