Дашівська громада

Вінницька область

У Києві презентували аналітичний посібник щодо інформаційної складової гібридної війни рф проти України

Дата: 27.02.2023 16:09
Кількість переглядів: 81

Фото без опису

Цей посібник розробила команда Центру стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки, створеного при Міністерстві культури та інформаційної політики України, спільно з Центром демократії та верховенства права за фінансової підтримки Швеції в межах проєкту «Школа протидії дезінформації».
Інформаційна війна Російської Федерації проти України не менш небезпечна, ніж безпосередні бойові дії. Вона здатна серйозно підірвати єдність українського суспільства, довіру громадян до влади та збройних сил, відносини України з державами-союзниками. Тому для працівників державних структур дуже важливі навички з розпізнавання та протидії російській пропаганді й дезінформації.
Головна мета цього посібника ― ознайомлення читачів з основ-ними аспектами протидії російській дезінформації та пропаганді. Для досягнення цієї мети проаналізована інформаційна складова гібридної війни, яку РФ веде проти України; виокремлені основні ознаки та прийоми російської пропаганди й дезінформації; окреслені методи виявлення та адекватного реагування на російську дезінформацію в контексті стратегічних комунікацій, а також за-пропоновані схеми оцінювання вжитих комунікаційних заходів.
Посібник розроблений для державних службовців і працівників органів місцевого самоврядування. Матеріали будуть корисні керівникам, їхнім заступникам, спеціалістам департаментів, управлінь і відділів, менеджерам з комунікацій, SMM-спеціалістам і всім, хто займається публічною комунікацією від імені державних структур або органів місцевого самоврядування України.

Заватажити посібник


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь