Дашівська громада

Вінницька область

Благоустрій населених пунктів Дашівської громади продовжується

Дата: 26.04.2023 16:48
Кількість переглядів: 111

Фото без опису

Одним із заходів, що вживається для  покращення стану доріг у населених пунктах Дашівської громади, є грейдування. Протягом цього тижня грейдерування було проведено в с. Кам’яногірка по вулиці Миру та провулку Заводський, а також частково по вул. Соборна в смт Дашів. Нажаль, погодні умови не дали можливості вчасно провести дані роботи в усіх населених пунктах  Дашівської громади. Але з настанням сприятливих погодних умов роботи з грейдерування  будуть продовжуватись, а в деяких населених пунктах будуть проведені повторно. 
В рамках двомісячника по благоустрою проводиться прибирання територій, упорядкування клумб також проведено озеленення населених пунктів – висаджено туї, кущі, дерева, які були безоплатно надані  Філією «Дашівське досвідне лісомисливське господарство» державного спеціалізованого господарського підприємства  «Ліси України». 
З метою забезпечення комфортних умов проживання для жителів усіх населених пунктів громади керівництвом проводиться відповідна робота щодо розширення мережі вуличного освітлення. Працівниками КП «Житлокомунгосп» Дашівської селищної ради завершені роботи з  освітлення  вулиці Шкільна в с. Китайгород та розпочались роботи з  освітлення вулиць в с. Городок. Також уже виготовлена проєктна документація на освітлення вулиць в с. Купчинці.
      Роботи з благоустрою продовжуються.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь